AK Parti Merkez İlçe esnafları ziyaret etti

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı’na atandığı günden bu yana gerçekleştirmiş olduğu saha çalışmalarıyla göz dolduran Aytaç Ulutaş ekibiyle birlikte esnafları ziyaret etti.

GÜNCEL 15.11.2023 17:19:00 0
AK Parti Merkez İlçe esnafları ziyaret etti

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı’na atandığı günden bu yana gerçekleştirmiş olduğu saha çalışmalarıyla göz dolduran Aytaç Ulutaş ekibiyle birlikte esnafları ziyaret etti. Esnafları tek tek gezen Merkez İlçe yönetimi hayırlı işler dileyerek esnafların talep ve önerilerini dinledi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili görüşlerini aktaran Başkan Ulutaş, “Merkez İlçe yönetim kurulumuzla birlikte esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Çünkü esnaflarımız bizim çok önemlidir. Ziyaretlerimizin maksadı esnaflarımızın problemlerini dinlemek, aynı zamanda yardımcı olmaktır. Önümüzde ki günlerde de ziyaretlerimiz devam edecek. Bizler yaptığımız her çalışmayı partimizin daha da güçlenmesi ve memleketimizin refahı için yapıyoruz. Çalışmalarımızı her alanda devam ettirerek partimiz ve ilimiz adına güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!