AK PARTİ, KAYA İLE TOPARLANIR

Bağımsız adaylığı sürecinde her kesimden oy alma potansiyelinin olduğunu kanıtlayan Saffet Kaya’nın aday gösterilmesi halinde AK Partiyi toparlayacağı ileri sürülüyor.

SİYASET 31.03.2023 14:42:00 3
AK PARTİ, KAYA İLE TOPARLANIR

HABER: ŞENOL KİRMAN

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti’den 28. dönem Ardahan milletvekili aday adayı olan Saffet Kaya’nın 1. sıradan aday gösterilmesi halinde Ardahan’da AK Partide kaybedilen oyları geri kazanacağı yorumları yapılmaya başlandı.

Vatandaşlara karşı yakınlığı ile bilinen ve herkesin gönlüne girmeyi başaran 20. 21. ve 23. Dönem Ardahan milletvekili Saffet Kaya’nın AK Partiden aday adaylığını açıklaması tüm dengeleri değiştirdi. Saffet Kaya’nın 1. Sıradan aday olacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

3 dönemdir Ardahan’da milletvekilliği yapan Orhan Atalay’ın vatandaşa karşı tutumu AK Partinin Ardahan’da oy kaybetmesine neden olduğu gözlendi. Kamuoyu araştırmalarında da AK Parti’ye daha önce oy vermiş olanların Orhan Atalay’ın 1. Sıradan aday gösterilmesi durumunda oy vermeyecekleri söylemleri karşısında AK Parti’nin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. AK Parti Genel Merkezin kaybedilen oylara karşı Ardahan’ın vitrin isimlerinden Saffet Kaya faktörünü değerlendirmesi bekleniyor.  

Bağımsız adaylığı sürecinde her kesimden oy alma potansiyelinin olduğunu kanıtlayan Saffet Kaya’nın aday gösterilmesi halinde AK Partiyi toparlayacağı ileri sürülüyor. 


Ejder torunoglu
31.03.2023 16:36:23
Toparlayacağı ve kazanacağı kesindir Rabbım yar ve yardımcısı olsun İnşallah SAFFET BEY PARA PUL MAKAM PEŞINDE DEĞİL SADECE VE SADECE ARDAHAN A VE ARDAHANLIYA HİZMET İÇİN GİRIYOR

Reis boğayıkan
4.04.2023 10:40:33
Neden gazetenizde tüm parti aday adayları için anket yapmıyorsunuz

Etemşah Yeşilyurt
5.04.2023 15:35:01
Ardahan için çalışma başlattı bitirmesi de nasip olur Ardahan in suyu çok yaralanma yok yer altından giden nehir jeolojik araştırma ile ortaya çıkar hayvancılık veya et ve süt ürünleri mandıra yaylalara moderin süt sağım ünitesi kurulmalı göçün önüne geçmek için teşvik verilmelidir

1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!