AK Parti İl Gençlik Kolları’na Genel Merkez’den teşekkür plaketi

AK Parti’de genç üye çalışmaları kapsamında Ardahan Gençlik Kolları, Türkiye genelinde en başarılı 1’inci teşkilat oldu.

SİYASET 5.01.2023 14:15:00 0
AK Parti İl Gençlik Kolları’na Genel Merkez’den teşekkür plaketi

HABER: ŞENOL KİRMAN

AK Parti’de genç üye çalışmaları kapsamında Ardahan Gençlik Kolları, Türkiye genelinde en başarılı 1’inci teşkilat oldu.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç ve AK Parti Gençlik Kolları Ardahan İl Başkanı Emre Karakoyun’un özverili çalışmaları sonucunda il ve ilçe teşkilatlarıyla beraber Türkiye geneli önemli bir başarıya imza atıldı. AK Parti Ardahan Gençlik Kolları, Aralık ayı üye çalışmasında diğer illeri geride bırakarak 1’nci oldu. 

AK Parti Ardahan İl Gençlik Kolları’nın bu özverili çalışması Genel Merkez tarafından ödüllendirildi. Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Aralık ayında üye çalışmasında Türkiye 1’incisi olmasından dolayı Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun’a teşkilatı adına teşekkür plaketi sundu ve kendisinin nezdinde Ardahan gençliğine başarı dileğinde bulundu.

Ardahan Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Karakoyun yaptığı açıklamada; “Aralık ayı Türkiye geneli üye çalışmasında zirvede ki yerimizi alıp Türkiye 1’incisi olduk. İl ve tüm ilçe Gençlik Kolları teşkilatımızı kutluyorum. Çalışmalarımıza, özellikle istikrarlı olmaya devam edeceğimize inanıyorum. Ardahan başarının, cesaretin ve davanın şehridir. Rabbim AK Gençliğe zeval vermesin. Aralık ayı üye çalışmasında AK Gençlik Ardahan teşkilatının Türkiye 1.si olması hasebiyle Genel Başkanımız Eyyüp Kadir İnan ve Teşkilat Başkanımız Yusuf İbiş başkanlarımızın plaket takdimi şahsımı ve teşkilatımızı onurlandırmıştır. AK Gençlik Ardahan’ın 2023’e sözü var” diye konuştu.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak