AK Parti İl Başkanı Koç, devletimizin tüm imkanları seferber edildi

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, deprem bölgesini ziyaret etti

GÜNCEL 12.02.2023 18:52:00 0
AK Parti İl Başkanı Koç, devletimizin tüm imkanları seferber edildi

HABER: ŞENOL KİRMAN

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, depremin en fazla hissedildiği Malatya ve Elbistan’ı ziyaret etti. Başkan Koç, Depremde yıkılan çok sayıda binanın enkazında depremzedelerin acısını paylaştı.

Ardahan’dan giden arama kurtarma ekipleri ve yardım tırlarının varış noktalarında incelemede bulunan AK Parti İl Başkanı Koç, bölgede ki çalışmaların aralıksız ve fedakarca devam ettiğini söyledi.

Devletin tüm imkanlarının deprem bölgesine seferber edildiğini ifade eden Başkan Koç şunları söyledi; “Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremin ardından 3 günlük ziyaretimde Malatya ve Elbistan’ı ziyaret ettim. Rabbim, milletimizin yardımcısı olsun. Devletimiz heryerde, tüm imkanlarıyla sahada seferber olmuş. Tüm şehirlerden yardımlar gelmiş. Kamu, STK herkes bir olmuş canla başla çalışıyor. Ardahan’ın selamlarını ve yardımlarını götürdüm. İlimizden gidip çalışmalara katılan kamu personelini, korucularımızı da ziyaret ettim. Sürece destek amaçlı Malatya’da görevlendirilen Van Valisi hemşehrimiz Ozan Balcı ile de AFAD toplanma merkezinde çadırları ziyaretimde karşılaştık. Halkla iç içe üst düzey çalışan Valimizle gurur duyduk. Ak Parti gençlik kollarımız CEMRE ekipleriyle sahada, her çadır, her köy, her mahallede varlar. Onları ziyaret edip çalışmalarına katıldık. Milletçe el ele verip yaralarımızı saracağız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Dualarımız onlarla” diye konuştu.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak