AK Parti İl Başkanı Kaan Koç, aday adaylığını açıkladı

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, partisinden milletvekili aday adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifa etti.

GÜNCEL 23.03.2023 11:53:00 0
AK Parti İl Başkanı Kaan Koç,  aday adaylığını açıkladı

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, partisinden milletvekili aday adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifa etti.

Sabahın erken saatlerinde parti teşkilatını toplayan Koç, toplantının ardından istifasını sunarak aday adaylığını açıkladı.

İstifasının ardından adaylığını duyuran Koç bir açıklama yaptı.

“Kıymetli Ardahan'lı Hemşehrilerim ve Ak Parti Ardahan Teşkilatımız , Türkiye Yüzyılı'nın en önemli virajı olan önümüzde ki seçimler için Şubat 2021 yılından beri büyük bir heyecanla yürütmekte olduğum AK Parti Ardahan İl Başkanlığı görevimden Genel Merkezimizin takdiri ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın olurlarıyla milletvekili aday adayı olmak üzere ayrılıyorum.

Bu kutlu davaya hizmet etme imkanını şahsıma veren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere görev yaptığım süre boyunca bana güvenen ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan KANDEMİR'e,

Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn. Metin BULUT'a, İl koordinatörümüz Sn. Muhammet Esat NUHOĞLU'na şükranlarımı sunuyorum. Yine bu süreçte büyük bir uyumla birlikte çalıştığımız Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan ATALAY'a ve Ana Kademe İl Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkürü borç bilirim.

Kıymetli Yol Arkadaşlarım;

İl Kadın Kolları Başkanımız Selda KILIÇ ve yönetimine, İl Gençlik Kolları Başkanımız Emre KARAKOYUN ve yönetimine, İlçe Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyelerimize, İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine, İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine, Mahalle Başkanlarımız ve Köy Temsilcilerimize, Disiplin kurulu ve demokrasi hakem heyetimize, Partimizin kurulduğu günden bu yana teşkilatlarımızda görev almış tüm dava arkadaşlarıma, önceki dönem İl Başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve meclis üyelerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Görev sürem boyunca yakın ilgi ve alakalarından dolayı sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, sendika temsilcilerine, muhtarlarımıza, kıymetli basın mensuplarımıza ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan; ARDAHAN HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!