AK Parti heyeti, STK’ları ziyaret etti

AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Kaan Koç, partililerle birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

3.05.2023 16:26:00 1
AK Parti heyeti, STK’ları ziyaret etti

Şenol Kirman/Ardahan Medya

AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Kaan Koç, partililerle birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Ardahan AK Parti, 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. 

Kentin birçok yerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Kaan Koç, yoğun tempoda devam eden çalışmalarına STK ziyaretleri ile devam etti.

AK Parti Milletvekili adayı Kaan Koç beraberinde İl Başkanı Ersin Yılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili, Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız ve partililerle birlikte Ardahan Baro Başkanlığı, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası, Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Ardahan Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti.

Oda başkanları ile sohbet ederek istişarelerde bulunan AK Parti heyeti, oda başkanlarına ve yönetimlerine misafir perverliklerinden dolayı teşekkü ettiler. 


ARDAHAN LI
4.05.2023 09:57:42
ARDAHAN DA SEÇİM ARABALARINI SÜREN ÖZEL İDAREDE AFAD DA ÇALIŞAN ŞAHISLAR SİZİN İŞİNİZMİ AKP SEÇİM ARABASINI SÜRMEK SİZ DEVLET İŞİNDE ÇALIŞIYORSUNUZ HAYIRDIR YA ?? BİRTANE DE YÜREKLİ GAZETECİ BUNU YAZMIYOR ??? BU YAPILANI BAŞKA BİR PARTİ YAPSA İŞİNDEN OLUR DEMİ ? AMA AKP OLUNCA AFAD DA ÇALIŞAN HIRSIZ KURUM KURUM GEZER MÜKAFAT OLARAK

1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti