Ak Parti Heyeti, Ilgar Tüneli çalışmalarını inceledi

AK Parti heyeti, Ilgar Tüneli yapım çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldılar.

GÜNCEL 23.09.2021 11:02:00 0
Ak Parti Heyeti, Ilgar Tüneli çalışmalarını inceledi

ŞENOL KİRMAN

AK Parti heyeti, Ilgar Tüneli yapım çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldılar.

Ardahan’ı Karadeniz'i Kafkasya ve Orta Asya'ya bağlayan en önemli bağlantı noktalarından birisi olan Ilgar Tüneli yapım çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç ve parti mensupları yapımı devam eden Ilgar Tüneli çalışmalarını yerinde incelediler. Çalışmaları yerinde gören heyet, yetkililerden bilgi aldılar.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, “Ilgar Tüneli ilimiz ve ülkemiz için çok önemli bir yatırım. Burada muhteşem bir çalışma var. Gece gündüz demeden çalışmaya devam eden bir ekip var. Tünelin 450 metrelik kısmı tamamlanmış durumda. Bu projenin hayat bulmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ise, “Ardahan’da ki yatırımların takipçisi olduklarını belirterek, “Yıllardır hayalini kurduğumuz ve AK Parti hükümeti döneminde gerçekleştirme şansı bulunduğumuz Ilgar Tüneli ilimiz ve ülkemiz adına çok önemli bir yatırımdır. Ilgar Tüneli çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Projenin hayata geçirilmesinde başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve Ardahan adına teşekkür ederim” dedi.


1

ARDAHAN SAĞLIKTA BEKLENEN İMZALAR ATILDI

2

Üniversite öğrencilerinin sorunları masaya yatırıldı

3

Ardahan'da şehit Anneleri yalnız bırakılmadı

4

Serhat Ardahanspor başkanından Vali Çiçek’e ziyaret

5

Şoförler Odası Başkanı Özer, zam dedikodularına ilişkin konuştu