Ak Parti bütün teşkilatları ile deprem bölgesinde

Göle, Bal çeşme Köyü merkezli 5,0 büyüklüğünde gerçekleşen deprem İle İlgili şu ana kadar can kaybı yaşanmazken ev ve ahırlarda maddi hasar oluştu

GÜNCEL 28.09.2022 16:05:00 0
Ak Parti bütün teşkilatları ile deprem bölgesinde

Haber: Arzu Alkan

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç’un talimatlarıyla bütün teşkilatları Göle ilçesinde ve köylerinde vatandaşlara yardımcı olmak için hazır hale getirildi.

AK Parti Ardahan İl Teşkilatı tarafından seferberlik başlatılırken, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, İlçe Başkanı Sinan Karatay depremden etkilenen vatandaşların yanlarında bulundular. Ayrıca Ardahan, Erzurum ve Kars AFAD Ekipleri hasar tespiti için depremden etkilenen köylerde çalışmalarına devam etmektedir. Van AFAD ekipleri olası destek istemeleri halinde hazır bekletildiği bildirildi. Meydana gelen depremin hemen ardından bölgeye Kızılay ekipleri ve beslenme araçları hareket etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ardahan Ak Parti İl Başkanı Kaan Koç, partimizin bütün teşkilatları Göle ilçemizde ve Köylerinde vatandaşlarımıza yardımcı olmak için hazırdır. Göle ilçe Belediye Başkanımız İlhan Gültekin, İlçe Başkanımız Sinan Karatay depremden etkilenen vatandaşlarımızın her daim yanlarında bulunmuşlardır dedi.

Başkan Kaan Koç, devletimizin bütün imkânlarıyla ilimizin her köşesinde depremden etkilenen vatandaşlarımız için, Kurumlarımız koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Göle fayı 33 km uzunluk ve 6,8 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeline sahiptir. Bu aşamada 4 büyüklüğüne varan artçı depremlerin gelişmesi beklenebilir. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yığma, kerpiç evlerinde kalmaması önemlidir. Koç, İlgili kurumlarımız, teşkilatlarımız ve belediyelerimiz gerekli tüm desteği sağlamaktadır açıklamasında bulundu.

 

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak