AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı tarafından 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi aday tanıtım toplantısıyla Ardahan il, ilçe ve belde Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

11.02.2024 09:35:00 0
AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı tarafından 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi aday tanıtım toplantısıyla Ardahan il, ilçe ve belde Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

Gençlik Merkezinde düzenlenen programa, AK Parti Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İnci, Milletvekili Kaan Koç, Kars Milletvekili Adem Çakın, İl Başkanı Ersin Yılmaz, MHP Ardahan İl Başkanı Turgay Mert, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, Belediye Başkan adayları, parti il/ilçe teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı.

Aday Tanıtım Toplantısında konuşan AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, “İlimiz ve ilçelerimiz için birlikte daha fazlasını yapma arzusundayız. Hep birlikte yaşanılabilir bir Ardahan bırakmak  için  var gücümüzle çalışacağız.  Yeniden Ardahan İçin  hazırız ve kararlıyız” dedi.

Ardahan Milletvekili Kaan Koç ise, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 30 yıl önceden bugüne şehirlerimize hizmet için aşk ile çalışıp her daim vatandaşımızın yanında olan AK belediyecilik anlayışını Ardahan’ımıza tekrar buluşturacak olan Ak kadrolarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.  Bizler bu aşk ve adaylarımız ile kapı kapı dolaşarak hal hatır sorarak sıkmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayarak şehrimizin son dönemde mahrum kaldığı ve kesinlikle Ardahan’ımıza yakışacak AK belediyecilik hizmetini yeniden birlikte kutlayacağız.” dedi.

Cumhur İttifakı Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar ise, seçimi kazandığı takdirde gerçekleştirmeyi hedeflediği vizyon projelerinden bahsetti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ise, “Gördüğüm kadarıyla belediye başkan adayımıza büyük bir sevgi var. Bu sevgi ile belediye başkanlığını Allah’ın izniyle yeniden alacağımızı düşünüyorum .  Milletvekilimizin de gayret ve çabalarıyla Ardahan çok daha güzel bir yer olacak. Öz evladını seçerse Ardahan daha iyi ve daha aktif bir hizmet alacaktır. AK parti heryere hizmet ediyor. Hükümet olarak bir ayrıcalık yapmıyor ama kendi evladı söz konusu olunca hizmet daha güzel gelir.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından adaylar, Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu tarafından tek tek platforma çağırılarak katılımcılara tanıtıldı. Tanıtım toplantısı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Tanıtım toplantısının ardından Kongre Caddesi üzerinde Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldı.

Belediye Başkan adayları şu şekilde;

Cumhur İttifakı Ardahan- Yunus Baydar

Göle- İlhan Gültekin

Çıldır - K. Yakup Azizoğlu

Posof- Cahit Ulgar

Hanak- Erdal Kurukaya

Damal-Emrah Kenci

Köprülü Beldesi- Yücel Akkoç

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak