AK PARTİ ARDAHAN İL TEŞKİLATINDA YEREL SEÇİMLER İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

AK Parti Ardahan İl Başkanlığınca, 2024 Mahalli İdareler Seçimi için partilerine başvuran aday adaylarına yönelik teşkilat içinde temayül yoklaması gerçekleştirildi.

SİYASET 27.11.2023 11:27:00 0
AK PARTİ ARDAHAN İL TEŞKİLATINDA YEREL SEÇİMLER İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

AK Parti Ardahan İl Başkanlığınca, 2024 Mahalli İdareler Seçimi için partilerine başvuran aday adaylarına yönelik teşkilat içinde temayül yoklaması gerçekleştirildi. 26 Kasım Pazar günü Gençlik Merkezinde elektronik ortamda gerçekleştirilen temayül yoklaması ile AK Parti’den Ardahan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan 13 kişi temayül yoklamasına girdi. 

AK Parti MKYK Üyesi Muhammed Ali Kaldım, Giresun Milletvekili Ali Temur, İstanbul Milletvekili İsmail Erdem ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Yunus Emre Kara’nın da katıldığı temayül yoklamasında 13 aday adayı Ak Parti Teşkilatı tarafından dijital ortamda oylandı.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, belediye başkan adaylarının belirlenmesinde büyük rol oynayacağı temayül yoklamasını değerlendirerek, "Belediye Başkanı Aday Adayları temayül yoklamasını birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde tamamlamış bulunuyoruz. Organizasyonda emeği geçen başta il yönetim kurulu üyelerimize, Merkez İlçe, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yoğun katılım gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza ve tüm aday adaylarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Durmak yok yola devam” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

2

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

3

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

4

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

5

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR