AK Parti Ardahan İl Başkanlığı, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı, depremden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.

GÜNCEL 6.02.2023 16:37:00 0
AK Parti Ardahan İl Başkanlığı, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı

HABER: ŞENOL KİRMAN

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı, Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde meydana gelen ve yakın illerde de şiddetini gösteren 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından harekete geçti. 

AK Parti İl Başkanı Kaan Koç Başkanlığında, depremden etkilenen illere yardım seferberliği için koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve İl Teşkilatı katılım sağladı.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, depremden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlatıldığını bildirdi.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç yaptığı açıklamada;  “Ülkemizde yaşanan depremden dolayı etkilenen şehirlerimize destek olmak amacıyla AK Parti Ardahan İl Başkanlığı olarak yardım kampanyası başlatılmıştır. Vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Gün 85 milyon tek yürek olma günüdür. Bizde Serhat Şehri Ardahan olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz, Depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olacağız. Rabbim bu tür felaketleri bir daha yaşatmasın. Bütün imkanlarımızla depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız. En hızlı şekilde temel ihtiyaçlarını karşılayacak yardımlarımız deprem bölgelerine ulaşacaktır. Deprem yardımlarının toplanma yeri Ak Parti Ardahan İl Binamızdır” diye konuştu.

 

 


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu