AK KADINLARDAN ‘SICAK SOFRALAR TEKRAR KURULSUN’ KAMPANYASI

Ardahan’da ‘Sıcak sofralar tekrar kurulsun’ kampanyası ile deprem bölgesine “Mutfak seti’ gönderilecek.

GÜNCEL 6.03.2023 16:38:00 0
AK KADINLARDAN ‘SICAK SOFRALAR TEKRAR KURULSUN’ KAMPANYASI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da ‘Sıcak sofralar tekrar kurulsun’ kampanyası ile deprem bölgesine “Mutfak seti’ gönderilecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Kadın Kolları, "Sıcak Sofralar Yeniden Kurulsun" diyerek deprem bölgelerindeki çadır ve konteynerlere gönderilmek üzere kampanya başlattı. Kampanyaya destek veren Ardahanlı AK Kadınlar parti teşkilatında gelen mutfak eşyalarını tek tek kolilediler.

Ardahan’da kampanya kapsamında hazırlanan mutfak setleri, deprem bölgesine gönderilecek. Mutfak setinde: Tencere-tava, çaydanlık, tabak-kase, bardak, çatal-kaşık saklama kabı, ekmek bıçağı, sofra bezi vs. gibi malzemeler bulunuyor.

AK Parti Ardahan İl Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç, "Depremden etkilenen vatandaşlarımız için Kadın Kolları teşkilatı olarak mutfak seti hazırlıyoruz. Sıcak soflar tekrar kurulsun diye durmadan çalışacağız. Yaralarımızı hep birlikte saracağız” dedi.

Konteyner kentlerde kalacak vatandaşlar için “Sıcak sofralar tekrar kurulsun” ismiyle mutfak seti kampanyası başlattıklarını kaydeden Başkan Kılıç, şöyle konuştu: “AK Parti Kadın Kolları genel merkezimiz tarafından başlatılan kampanya kapsamında depremden etkilenen vatandaşlarımız için Kadın Kolları teşkilatı olarak mutfak seti hazırlıyoruz. Kampanyamız kapsamında her bir kardeşimiz evinde, çeyizinde kullanmadığı yeni mutfak malzemelerini getirdi. Mutfak setlerinde 6 kişilik ailenin kullanabileceği mutfak malzemeleri bulunuyor. Setin içinde çaydanlıktan tencere kadar, çatal, bıçak, bardaktan saklama kabına kadar bir mutfakta bulunması gereken her şey var. Özenle hazırladığımız kolilerimizi deprem bölgesine göndereceğiz. Şuana kadar 22 koli hazırladık. Kampanyamız devam ediyor ve tüm duyarlı vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Bu yarayı hep birlikte sarabileceğimize inanıyorum. Bize destek olan ve olacak herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.” diye konuştu.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu