AK Gençlik’ten vekil Koç’a ziyaret

AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara’da düzenlenen geleneksel gençlik kampına katılan Ardahan AK Gençlik, Milletvekili Kaan Koç’a da ziyarette bulundular.

SİYASET 18.09.2023 16:34:00 0
AK Gençlik’ten vekil Koç’a ziyaret

AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’u ziyaret ettiler.

Milletvekili Kaan Koç, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun ve beraberindekilerle 2024 yerel seçimleri öncesi gençlik ve gündeme yönelik istişarelerde bulundu.

İl Başkanlığı döneminde olduğu gibi Milletvekili döneminde de gençlerin yanında olacağını ifade eden Kaan Koç, AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun ise; “Kıymetli Milletvekilimiz Kaan Koç’u makamında ziyaret ettik. Gençlik adına ne ricamız varsa kırmayan, biz gençleri her zaman yanında bulunduran, fikirlerimizi alan, istişare eden kıymetli vekilimize teşekkür ederiz” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti