AK Gençlik, “Yüz Yüze 100 Gün” programı ile sahaya indi

AK Parti Ardahan Gençlik Kolları, “Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında gençlerle bir araya geldi.

GÜNCEL 13.11.2022 11:51:00 0
AK Gençlik, “Yüz Yüze 100 Gün” programı ile sahaya indi

HABER: ŞENOL KİRMAN

AK Parti Ardahan Gençlik Kolları, “Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun öncülüğünde hazırlanan programlar kapsamında Ardahan’ın dört bir yanında aktif faaliyetler yürütülüyor. “Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında İl ve ilçe Gençlik Kolları eş zamanlı olarak farklı noktalarda sahaya iniyor, gençleri dinliyor.

Bağdeşen köyünü ziyaret eden AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun ve beraberindekiler gençlerin sıcak ve yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gençlerle hasbihal ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Başkan Karakoyun, gençlerin sorun ve taleplerini tek tek dinledi.

“ARDAHAN’IN 2023’E SÖZÜ VAR”

AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun yaptığı açıklamada;

“AK Parti Ardahan Gençlik Kolları İl Başkanlığı olarak ‘Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında köylerde ki gençleri ziyaret ediyoruz. Programa İl ve İlçe merkezlerinde ortaklaşa başladık ve önümüzde ki 3 ay içerisinde hemen hemen gidilmemiş köy kalmayacak. Gençlerimizle köylerde hem muhabbet sohbet ediyoruz, hem de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek amaçlı üye programı yürütüyoruz. Biz hiçbir zaman seçimden seçime vatandaşı hatırlayan parti olmadık. Gençlik Kolları Başkanlığı yönetim ekibi olarak atandığımız ilk günden beri sözümüz olan Ardahan’da dokunulmamış genç bırakmayacağız demiştik. Söz verdiğimiz gibi sahada gençlerimizle birlikteyiz. Gençlerimizin sorunlarını birebir dinliyoruz. Önümüzde ki hafta planlandığımız Hoçvan gençlik buluşmasını ise heyecanla beklenmekteyiz. Sloganımız Ardahan’ın 2023’e sözü var” diye konuştu.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak