AK BELEDİYECİLİK ÖZGÜR’LEŞECEK...

Ardahanlı iş insanı Hür Özgür Yılmaz, AK Parti’den Ardahan Belediye Başkan aday adayı oldu.

SİYASET 17.11.2023 16:16:00 0
AK BELEDİYECİLİK ÖZGÜR’LEŞECEK...

Ardahanlı iş insanı Hür Özgür Yılmaz, AK Parti’den Ardahan Belediye Başkan aday adayı oldu.

Ardahan’da herkes tarafından tanınan ve sorunlara duyarlılığı ile bilinen iş insanı Hür Özgür Yılmaz,  AK Parti’den Ardahan Belediye Başkan aday adaylık başvurusunda bulundu. Yılmaz, ailesiyle birlikte AK Parti Ardahan İl Başkanlığına gelerek başvuru dosyasını teslim etti.

Başvurunun ardından açıklama yapan başkan aday adayı Hür Özgür Yılmaz, “Bu şehre hizmet yolunda tekrardan Ak Parti belediyesinin gelmesi gerekiyor. Biz buna inandık ve büyük bir oyla kazanacağımızı görüp bu yola çıktık. Birlikte kazandık, birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz” dedi.

Yılmaz açıklamasında şunları söyledi; “Bu yola çıkmamın sebebi başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz için yeni yüz yıla hazırlanmasında yol arkadaşı olmak ve sayın vekilim Kaan Koçu’un hizmet azmine katılıp tüm Ak Partili arkadaşlarımla birlikte bu aziz şehre hizmet etmek istiyorum. Bu şehre hizmet yolunda tekrardan Ak Parti belediyesinin gelmesi gerekiyor. Biz buna inandık ve büyük bir oyla kazanacağımızı görüp bu yolla çıktık. Birlikte kazandık, birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz. Bu vasıftayla bizim başvurumuzu alan İl Başkanımız Ersin Yılmaz’a, Merkez İlçe Başkanımız Aytaç Ulutaş’a, Kadın Kolları Başkanımız Selda Kılıç’a, Gençlik Kolları Başkanımız Emre Karakoyun’a ve AK Parti Teşkilatının tüm değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her şey Türkiye için , her şey Ardahan için diyorum” diye konuştu.

HÜR ÖZGÜR YILMAZ KİMDİR?

1977 Ardahan doğumlu. Eğitim hayatımın tamamını Ardahan Merkez de tamamladı. Eğitim öğretim sürecinin bitmesi üzerine 1989 yılında kurulan aile şirketi ile Fevzi Yılmaz petrol ve nakliye şirketinde yöneticilik yaptı. 2013 yılında kendisine ait kurduğu Vizyon Petrol Akaryakıt Ve İnşaat Şirketinin sahibi ve halen devam etmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak