AK Partiden Anlamlı Ziyaret

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız, ?Şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünyadaki gelişmeleri doğru analiz edebilen, halkımızı objektif bilgilendirmeyi kendisine ilke edinmiş basın mensuplarımızın varlığı, kamuoyunun sağlıklı bir şekilde oluşması

GÜNCEL 12.01.2021 16:48:22 0
AK Partiden Anlamlı Ziyaret

Bedrettin Şuay

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti.

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız, beraberinde merkez ilçe yönetim kurulunda bulunan Aytaç Ulutaş ve Gülten Özdemir ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Ardahan Medya Gazetesi sorumlu müdürü Barış Bilgin´i ziyaret ederek günlerini kutladı.

Ardahan´ın her yönden gelişmesi ve büyümesi için çaba gösterdiklerini belirten AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız, ?Şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünyadaki gelişmeleri doğru analiz edebilen, halkımızı objektif bilgilendirmeyi kendisine ilke edinmiş basın mensuplarımızın varlığı, kamuoyunun sağlıklı bir şekilde oluşmasının en önemli unsurlarından biridir. Milletimizin gözü, kulağı ve sesi olan basın mensuplarımız, aynı zamanda ülke demokrasimizin vazgeçilmez parçalarıdır? dedi.

Başkan Açıkyıldız, ?Ülkemizin ve şehrimizin kıymetli basın mensupları, coğrafyamızın dününü, bugününü ve ihtiyaçlarını iyi bilen birbirinden kıymetli meslek mensuplarından oluşmaktadır. Bu sebeple bizler de basın mensuplarımızın yaklaşımları, öngörüleri ve önerilerini her zaman dikkate almaktayız. Basın meslek ilkelerinden taviz vermeksizin görevlerini yerine getirebilmek adına gösterdikleri çabalarını her zaman tebrik ve takdir ettiğimiz basın mensuplarımızın, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

Başkan Açıkyıldız, ?yerel basının pandemi dönemindeki çalışmalarını ve şu andaki durumu ile ilgili bilgi alarak, gündemdeki haberlerle ilgili Bilgin´le sohbet etti. Gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Barış Bilgin´de teşekkür etti.


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler