AK Parti´den "28 Şubat´ın Manşetleri" Sergisi

Ardahan´da, "postmodern darbe" olarak nitelendirilen 28 Şubat´ın 21. yıl dönümünde "28 Şubat´ın Manşetleri" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

GÜNCEL 28.02.2018 20:53:57 0
AK Parti´den

         Ardahan´da, "postmodern darbe" olarak nitelendirilen 28 Şubat´ın 21. yıl dönümünde "28 Şubat´ın Manşetleri" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

        AK Parti İl İnsan Hakları Birimi Başkanlığınca Ardahan´daki Milli Egemenlik Parkı´ndakia serginin açılışında konuşan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, 28 Şubat döneminde bireysel özgürlüklerin insanların elinden alındığını anlattı.

         Millet olarak darbelere karşı olduklarını belirten Köksoy, şöyle devam etti:

"Tabii ki tüm darbeler, mevcut yerel ve doğal dinamikleri, milletin temel değerlerini yerinden oynatır. Bu değerleri yerine koymak ise çok zordur. Darbe girişimi bir yaranın açılmasıdır. Bundan kim yararlanır, mikroplar, zararlı virüsler istifade eder. Bu nedenle yabancı güçler, karanlık güçler, terör örgütleri milletimizin öncelikle kaynaklarını sömürür daha sonra da ülkeyi parçalamanın hesabını yapar."

Köksoy, Zeytin Dalı Harekatı´na da değinerek, bu harekatın milletin bölünmez bütünlüğü, devletin bekası için yapıldığını, bu vesileyle de Mehmetçiğe Ardahan´dan dua gönderdiklerini ifade etti.

AK Parti Ardahan İl Teşkilatı İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Özmen Demir de darbeleri kınadıklarını belirterek, "15 Temmuz´daki darbe girişiminde hükümetimizin ve milletimiz darbe tarihine noktayı koymuştur. Artık darbeleri tarihin karanlık sayfalarına gömüyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından çok sayıda katılımcı "28 Şubat´ın Manşetleri" konulu fotoğraf sergisini gezdi.

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak