AK Parti´de Koç´lu dönem

AK Parti Ardahan İl Başkanı belli oldu.

21.02.2021 10:20:49 0
AK Parti´de Koç´lu dönem

AK Parti Ardahan İl Başkanı belli oldu. Hakan Aydın´dan boşalan koltuğun sahibi İnşaat Mühendisi Kaan Koç oldu.

AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın´ın 7.Olağan kongrede aday olmamasının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından il başkan adayı olarak Kaan Koç ismi açıklandı.

Bir süredir kamuoyu ve teşkilat yoklamaları yapan AK Parti Genel Merkezi İl Başkanlığı için belirlediği Efsal Nalbant, Kaan Koç ve Soner Görmüş´ü Ankara´ya çağırmıştı. Belirlenen 3 isim Ankara´da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın başkanlığındaki komisyonda mülakata alındı.

Mülakat sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan il başkan adayı olarak Kaan Koç ismini belirledi.

AK Parti´de aktif siyaset yapan 29 yaşındaki İnşaat Mühendisi Kaan Koç, son olarak AK Parti Ardahan İnsan Hakları Başkanlığı görevini üstlenmişti. AK Parti İl Başkanlığı kongresi 24 Şubat tarihinde yapılacak.

Orhan Atalay ve Hakan Aydın yeni İl Başkanı Kaan Koç´a başarılar diledi.

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ve AK Parti önceki dönem İl Başkanı Hakan Aydın sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla yeni İl Başkanı Kaan Koç´a başarılar dilediler.

Milletvekili Orhan Atalay, ?Ak Parti Ardahan 7. Olağan Kongre´ye Kaan Koç ile gitme kararı aldı. Sevgili Koç´u tebrik eder, başarılar dilerim.  Bu Kongre´de bayrağı devredecek mevcut başkanımız Hakan Aydın´a, Yönetim Kurulu üyelerimize, Adaylık yarışına katılan arkadaşlarımıza ve tüm değerli teşkilat mensuplarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Bu vesile ile 24 Şubat 2021 tarihinde pandemi şartlarında yapılacak İl Kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz. İl Kongremizin, daha güzel bir ülke ve bir dünya için, iyi, doğru ve güzel adına tüm ortak dua ve dileklerimize vesile olmasını diliyorum. Küçük ama güzel memleketime hayırlı olsun? dedi.

Hakan Aydın ise; ?Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yaklaşık üç yıldır sürdürmüş olduğum Ak Parti Ardahan İl Başkanlığı görevimi, bugünden itibaren yönetim kurulumuzda birlikte yol yürüdüğüm Kaan Başkanımıza devretmiş bulunmaktayım. Bir bayrak yarışı olan bu yüce davada Kaan Kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum. Her zaman liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´ın ve Partimizin bir neferi olarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Durmak yok yola devam? dedi.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler