AK PARTİ´DE İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANIYOR

Çıldır, Hanak, Damal ve Göle İlçe seçim kongrelerini yapan AK Parti´de, hafta sonu yapılacak Merkez İlçe ve Posof kongrelerinin ardından gözler Ardahan İl Olağan Kongresine çevrildi.

9.03.2020 17:07:58 0
AK PARTİ´DE İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANIYOR

Çıldır, Hanak, Damal ve Göle İlçe seçim kongrelerini yapan AK Parti´de, hafta sonu yapılacak Merkez İlçe ve Posof kongrelerinin ardından gözler Ardahan İl Olağan Kongresine çevrildi. 

AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan ve yaklaşık 1 yıldır bu görevi başarılı bir şekilde sürdüren İl Başkanı Hakan Aydın´la kongreye gideceği ileri sürülürken, partilileri İl Kongresi heyecanı sardı.
AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, ?Ardahan için, Türkiye için ilk günkü heyecan ve aşkla 7.Olağan Kongre sürecimizde Hanak, Damal, Çıldır ve Göle ilçelerimizin kongrelerini ilk günkü aşkla gerçekleştirdik. İlçe başkanlarımıza ve yönetimlerine muvaffakiyetler diliyorum? dedi.

HANAK´TA AK PARTİ GENEL MERKEZİNİN ATADIĞI SERHAT POLAT SEÇİMİ ALDI

AK Parti Hanak ilçe Teşkilatının 7.Olağan kongresi Hanak konferans salonunda yoğun katılımla yapıldı. Yoklama, açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından oluşturulan divan kurulu ile kongreye geçildi. Açılış konuşmalarının ardından seçime gidilen kongrede İki adayın yarıştığı seçimi Serhat Polat kazandı. Delegenin 279 oy kullandığı seçimde yaklaşık 2 ay önce Genel Merkez tarafından atanan Serhat Polat 195 oy alırken, eski gençlik kolları Başkanı Okan Polat ise 84 oy aldı.

ÇILDIR´DA YUSUF YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Çıldır İlçesi 7.Olağan kongresi Çıldır Kültür Merkezi Konferans salonunda yapıldı. Kongre İl Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, İl Başkanı Hakan Aydın, Çıldır Belediye Başkan Vekili Kadim Coşkun, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Posof Belediye Başkanı Cahit Ilgar, il Genel Melis Üyeleri ve delegelerin katılımı ile gerçekleştirildi.
Yoklama, açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından oluşturulan divan kurulu ile kongreye geçildi. Açılış Konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yusuf Yılmaz´ın ardından İl Genel Meclis Üyesi Gürbüz Arpaçay, İl Başkanı Hakan Aydın ve Milletvekili Orhan Atalay´ın konuşmaları sonrası seçime geçildi. 160 Delegenin imzaladığı seçmen listesi ve tek adayla gidilen seçimde mevcut başkan Yusuf Yılmaz görevine devam etti.

GÖLE SİNAN KARATAY´LA DEVAM ETTİ...

Ak Parti Göle İlçe Parti Başkanlığı seçiminde tek aday olan Sinan Karatay yenide ak Parti Göle İlçe Başkanı seçildi.

DAMAL´DA NEVRİYE DERDİYOK GÜVEN TAZELEDİ

Genel Merkez tarafından aday gösterilen Mevcut Başkan Nevriye Derdiyok, İlçe Başkanlığına yeniden seçildi. 


1

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!

2

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

3

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

4

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

5

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı