Ak Parti temeli attı

Ak Parti temeli attı

2.08.2019 15:37:10 0
Ak Parti temeli attı

Ak Parti il Başkanlığının yeni  Binasının temel atma töreni gerçekleşti

Ardahan´da Ak Parti hizmet binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Ak Parti Ardahan Milletvekili Prof Dr. Orhan Atalay, İl başkanı Hakan Aydın, Kadın kolları başkanı, Ak Parti ilçe Başkanları parti mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Ardahan Kapalı Halk pazarı yanında temeli atılan Ak parti hizmet binasının açılış konuşmasını yapan Başkan Aydın, yaptığı açıklamada hayırlara fesile olmasını dilererek yeni binanın engelli ve yaşlı vatandaşları düşünerek yapıldığını ifade eden Başkan Aydın, binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.
Daha sonra kürsüye çıkan Ak Parti Milletvekili Orhan Atalay, ise yaptığı açıklamada bugün burada önemli bir şey yapıyoruz hem şehrimize güzellik katacak, hem partimize yeni bir soluk yenibir heyecan yaratacak hem daha güzel partimizin inanç ve felsefesine yakışacak bir mekânda çalışacak dedi Atalay, Bu ülke bugünlere kolay gelmedi. 2002 öncesi Türkiye´nin hayatın her alanında karnesi birçoğunuzun hafızasını Okadar derinliğine kazıldı ki unutulması mümkün değil O,yüzden Ak Parti 2002´ den buyana Türkiye´yi ta Bir´i caizse gökyüzünde çok silik çok küçük rengi benzi soluk bir yıldız iken gökyüzünün en güçlü Kutup Yıldız´ı haline çevirdi hatta güneşine döndürdü.
Bugün özellikle İslam dünyası gözü ve kulağı Türkiye´de ise herkesin baktığı güneş gibi herkesin baktığı bir ülke haline geldiyse Türkiye, burada Ak Partinin, Ak Partiye gönül vermişlerin Ak Partililerin Ak Parti için yüreği çarpan herkesin bir emeği vardır.
Türkiye´miz sadece İslam dünyası için değil dünyada ´da en gelişmiş ülkeler nezninde de Türkiye vaz geçilmez bir ülke haline geldi. Özellikle Savunma Sana
yisinde Türkiye´nin kat ettiği mesafe Türkiye´nin jeopolitik konumuyla enerji nakil hatlarının geçtiği yegane bir koridor olması Türkiye´nin genç nüfus sayısı kendi bölgesinde demokrasiyi insan haklarıyla taçlandıran siyasal zemini gerçekten Türkiye´yi örnem bir ülke haline getiren en önemli bir hususiyetlerimizdir.
Atalay, Bizim Ak Parti olarak bugüne kadar kazandıklarımızdan ödün verme hakkımız yok buna imkânımız yok geriye dönüşe asla izin veremeyiz gerek hak ve özgürlükler konusunda gerek halkın iradesine saygı konusunda halkın iradesini taçlandıran egemenliğin yegâne kaynağı yapma konusunda sürecin geriye gitmesine izin vermemeliyiz. dedi.
Atalay, biz Ak Parti ailesi olarak Ardahan´da bu sınavı 17 yıldır hamdolsun anlımızın akıyla geçtik. Geçmeye de devam edeceğiz. O, Yüzden bugüne kadar teşkilatımıza emek vermiş katkıda bununmuş bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ardahan´ın hepimize ihtiyacı vardır burası bizim şehrimiz burası bizin beşiğimiz, burası bizim mezarımız burası bizin canımız canımızdan aziz memleketimiz o yüzden asla vaz geçmek yok, asla ve kata gevşemek yok, üzülmek yok masum olmak yok, Umutsuz olmak yok Umut
suzluk imansızlıktır.
Biz buna inanırız. Her doğan gün yeni bir umuttur her nefesimiz bir umudun uşkusudur. Bize yakışır bir şekilde omuz omuza verip çalışacağız. Dedi. Konuşmaların ardından temel atma törenine kurban kesilerek dualar okundu.
Haber: Bedrettin Şuay


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi