AK PARTİ ROZETİNİ İL BAŞKANI AYDIN TAKTI

Cumhuriyet tarihinde ilk defa Damal´da bir sağ parti Belediye Meclis Üyesi kazandı.

SİYASET 10.04.2019 22:46:24 0
AK PARTİ ROZETİNİ İL BAŞKANI AYDIN TAKTI

         31 Mart´ta yapılan Mahalli İdareler seçiminde DSP´den Damal Belediye Meclis Üyesi seçilen Sürsafa Abdan ve Erol Birkoç AK Parti saflarına katıldı.

         AK Parti Ardahan İl Başkanlığı´na atandıktan sonra başarılı bir yönetim anlayışı ortaya koyan, partisini 31 Mart yerel seçimlerine en iyi şekilde hazırlayarak il genelinde oylarını artırarak büyük bir başarı kazanan AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın ve ekibi, partiye yeni katılımların önünü açtı.

AK PARTİ İL TEŞKİLATININ ÖZVERİSİ

Ardahan İl Merkezinde Belediye Başkanlığı seçiminde büyük bir özveri ortaya konulmasına rağmen seçimleri kaybeden, ancak 2014 yerel seçimlerine oranla, oy oranında büyük bir yükselme grafiği ortaya koyan Hakan Aydın yönetimindeki AK Parti İl Teşkilatı, seçimlerde oylarını ciddi bir şekilde attırarak gelecek adına önemli mesajlar verdi.

Ardahan Merkez İl Genel Meclis üyeliği seçimlerinde, 3 Meclis Üyeliğinin 2´sini kazanıp, il genelinde bir önceki seçime oranla oylarına arttıran AK Parti teşkilatını birlik ve beraberlik içerisinde tutarak AK kadroları motive eden Hakan Aydın ve İl Teşkilatının bunda payı oldukça yüksek.

BELEDİYE OYUNU YÜZDE 34´TEN, 42´YE YÜKSELTTİ

AK Parti, uzun bir aranın ardından Merkezde 2 İl Genel Meclis üyeliğini kazandı. AK Parti İl genelinde merkez oyu 2014 yerel seçimlerinde 5790 iken tüm il genelde ise 17,903 olarak kayıtlara geçmişti.

2019 yerel seçimlerinde ise AK Parti Merkez İl Genel oyu 8451 olurken, tüm İl Genelde de AK Parti 22,763 oy aldı. Yine Merkez Gürçayır mahallesinde oy oranını yüzde 68 arttırdı.

Belediye seçimlerinde 2014 yerel seçimlerinde 3388 oy alarak Belediyeyi kazanan AK Parti, 2019 seçiminde karşısında 2 partinin ittifakına rağmen, 4501 oy alarak oy oranını yüzde 34´ten, yüzde 42´ye yükseltti. Ancak ortaya çıkan bu sonuç Belediyeyi kazanmasına yetmedi. Yine İnönü Mahallesinde önceki seçime oranla AK Parti oyunu artırırken,

Cumhuriyet tarihinde ilk defa Damal´da bir sağ parti Belediye Meclis Üyesi kazandı.

Damalda mücadele veren İlçe Başkanı Nevriye  Derdiyok  ve Kızı Av. Özge Derdiyok un 31 Mart başarısı devam ediyor. Seçimlerde olağanüstü bir başarı yakalayan ilçe teşkilatı ve ekibi gönüllere taht kurarak  Ak kadroya yeni isimlerin de dahil olmasını sağladı. Yıllardır büyük bir emek ve özveriyle mücadele eden ilçe başkanı  Nevriye Derdiyok  un bu başarısı imkansızın olmadığını ve azim, kararlılığın her türlü engeli aşacağını bir kez daha ortaya koydu. Nevriye Derdiyok  Reise verdiğim sözün her daim arkasındayım dedi.

Hanak´ta da AK Parti tarihinde ilk defa il Genel Meclis üyelini kazandı. Yine AK Parti Köprülü Beldesinde Belde Belediye Başkanlığı seçiminde zaferle ayrıldı.

Kimseye ayrım yapmadan, vatandaşlara eşit şartlarda yaklaşarak gönüllere girmeye başaran ve yeni genç kuşak olarak adlandırılan Hakan Aydın yönetimindeki AK Parti Ardahan İl Teşkilat ise, büyümeye devam ediyor. Son olarak DSP´den Damal Belediye Meclis Üyesi seçilen Sürsafa Abdan ve Erol Birkoç AK Parti´ye geçti. 31 Mart seçimlerinde Damal´da ilk defa 1 Belediye Meclis üyesi çıkaran AK Parti, böylece Belediye meclis üyeliği sayısını 3´e çıkarmış oldu.

AK PARTİ ROZETİNİ HAKAN AYDIN TAKTI

AK Parti İl Binasında Başkan Hakan Aydın ve teşkilatın yanı sıra, seçimlerde Damal´da büyük bir başarı elde eden İlçe Başkanı Nevriye Derdiyok´un hazır bulunduğu törende, DSP´den Belediye meclis üyesi seçilen iki üye, AK Parti saflarına katıldı. İl Başkanı Hakan Aydın tarafından rozetleri takılan Belediye Meclis üyeleri, artık AK Parti çatısı altında siyasi hayatlarına devam edecekler.

Damal´da oylarını önemli ölçüde attırdıklarını dile getiren İl Başkanı Hakan Aydın, "Bu arkadaşlarımız partimize hoş geldiler. Biz bu dönem Damal´da önemli bir başarı sağladık. Daha önce hiç belediye meclis üyemiz yokken bugün 3 belediye meclis üyemiz mevcut. Amacımız hizmet olunca sonuç böyle oluyor" dedi.


1

Ardahan’ın en genç muhtarı mazbatasını aldı

2

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı Ölçekte okulları ziyaret etti

3

Göle Belediyesi tabelasına “T.C.” ibaresi eklendi

4

Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak: Faruk Demir’i örnek alacağız

5

Kaymakam İpek'ten Başkan Azizoğlu'na ziyaret