AK PARTİ POSOF´DA

CHP ÇALDI, MHP OYNADI

SİYASET 8.10.2015 16:45:47 0
AK PARTİ POSOF´DA

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve Milletvekili adayı Yunus Baydar, 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarını Posof ilçesinde sürdürdü. Beraberindeki İl Başkanı Yusuf Demirci ve Merkez İlçe Başkanı Fahrettin Görmüş ile birlikte ilk olarak AK Parti Damal İlçe Başkanlığını ziyaret eden ekip daha sonra Posof´a geçerek Posof´da çalışmalarını sürdürdü. Posof´da yine ilk olarak İlçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanlığında partililere bir araya gelen Ak Parti Milletvekili adayları Belediye Başkanı Cahit Ulgar ve İlçe Başkanı Songül Öner´den çalışmaları hakkında bilgiler aldılar, daha sonra İlçedeki esnaflara hayırlı işler dileyerek, vatandaşlarla sohbet ettiler. Esnaflara 4 Ekim´de açıklanan seçim beyannamesinden bahseden Atalay, ?Başbakanımız açıklamış olduğu beyannamede her kesimi düşündüğü bir kez daha ortaya koydu. İnşallah 1 Kasım´da yeniden tek başına iktidara yürüyoruz? diyerek konuştu.  

Posof´daki esnafı tek tek dolaşan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay burada esnafla yaptığı seçim çalışmalarında Ak Partinin seçim beyannamesinden bilgiler vererek, üreticiden, çiftçiye, işçiden esnafa kadar her kesimi kucaklayan bir seçim beyannamesi açıklandığını vurguladı. Atalay, ?Seçim beyannamesinde çiftçilerimize yönelik önemli desteklemeler var. Arazilerini büyütmek isteyen ehil mirasçılara kredi imkânları sağlanacak. Çiftçilerden arazilerini birleştirmek suretiyle büyük ölçekli tarım işletmeleri oluşturanlara özel destekler verilecek. Tarımsal planlamada kullanılan bütün verilerin üretildiği noktada derlenerek sürekli veri akışını sağlayacak Ülkesel Tarım Envanteri Takip Sistemleri (ÜTES) yaygın ve etkin bir şekilde uygulamaya konulacak? dedi.

Posof´daki esnaf temaslarının ardından Milletvekili adayları Atalay ve Baydar, beraberindeki heyetle birlikte ilçedeki bir köye gider düğüne törenine katıldılar.

 

CHP ÇALDI, MHP OYNADI

Posof İlçesine bağlı Eminbey köyündeki bir düğünde ilginç anlar yaşandı. DSP eski Milletvekili Faruk Demir mikrofonu eline alarak şarkı söyledi bu arada MHP İl teşkilatı ve Milletvekili adayı Osman Nuri Yıldız ve yanındakilerde halay çekti. Düğünde CHP çaldı MHP oynadı diyen vatandaşlar ise ?böyle bir durumla ilk defa karşılaştık bu yüzden çok ilginç bir şey oldu? dediler.


1

Ardahan'da Müfredat tanıtımı toplantısı yapıldı

2

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

3

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

4

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

5

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi