Ak Parti Kadın Kolları Gazetemize Ziyaret Etti

AK Parti Ardahan Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Hudut Gazetesini ziyaret etti.

GÜNCEL 13.04.2017 10:02:04 0
Ak Parti Kadın Kolları Gazetemize Ziyaret Etti

AK Parti Ardahan Kadın Kolları Başkanı Leyla Kargı, ile Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri; gazetemiz bürosuna ziyarette bulundu.

 

 Teşkilat olarak yaptıkları faaliyetlerle ilgili gazetemize bilgi veren AK Partili hanımlar; 16 Nisan´da yapılacak Anayasa değişikliği referandumu için ´Evet´ çalışmalarını sürdürüyor. Ardahan´da mahallelerde referandum çalışmasını sürdürdüklerini söyleyen Başkan Kargı, "Partimizin kadın kolları olarak, evleri ziyaret etmeye devam ediyoruz. Halkımıza 16 Nisan´da yapılacak olan referandumda neden ´Evet´ diyeceğimizi anlatıyoruz dedi.


Türkiye´nin sürekli değişip ve geliştiğini, bu nedenle artık mevcut sistemin ülkeye yetersiz geldiğini belirten Başkan Kargı, ?Cumhurbaşkanlığı Sisteminde ise yürütmenin iki başlılığı ortadan kalkıyor. Koalisyon hükümetleri, güven oyu krizleri, milletvekili transferleri, 367 krizleri ve bu durumların getirdiği kaos ortamları bir daha geri gelmemek üzere tarihe gömülüyor. Yeni sistemde yasama, yürütme ve yargı erkleri de birbirinden tamamen ayrılıyor. Meclis sadece yasa yapma vazifesini yerine getiriyor. Bakanların yasa tasarısı sunma hakkı kalkıyor. Yargının bağımsızlığı ilkesinin yanına tarafsızlık ilkesi ekleniyor. Cumhurbaşkanı, bakanlar ve cumhurbaşkanı yardımcılarına yargılamanın yolu açılıyor. 18 yaşındaki gençlerimize seçilme hakkı geliyor. Halkın temsil kabiliyetinin arttırılması için milletvekili sayısı 600 e çıkarılıyor. Kısacası Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ülkenin ilerlemesinin önündeki tüm engeller kaldırılıyor. 16 Nisan da halkoylamasından ?Evet? çıkacağına yürekten inanıyoruz. Bunun için de tüm AK Parti kadın kolları teşkilatları olarak her zamanki gibi tüm gücümüzle sahalarda olacağız. Sohbet içerisinde geçen ziyaretlerimizde kadınlarımıza broşürler veriyoruz. Açıklamalarda bulunarak anlatıyoruz. Çalışmalarımız olumlu geçiyor. Bu da bizleri sevindiriyor" dedi.


BAŞARILAR DİLEDİLER


AK Parti Ardahan Kadın Kolları Başkanı Leyla Kargı, ? Göreve geldikleri günden buyana çalışmalarına devam ettiklerini gerçekleştirdikleri her ziyaretteki karşılıklı fikir alışverişinin ardından yeni bir çalışma başlattıklarını kaydetti. Gerçekleştirilen ziyarette Hudut Gazetesi Haber Editörü Fırat Aktaş ile bir süre sohbet eden AK Partili hanımlar, gazetemize yayın hayatında başarılar diledi.


Hudut Haber Gazetesi Haber Editör Fırat Aktaş ? Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kadın Kolları başkanı Leyla Kargı ve yönetimini başarılar diledi.


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler