AK Parti binasında sona gelindi

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı´nın yeni parti binasında sona gelindi.

12.12.2019 14:39:58 0
AK Parti binasında sona gelindi

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı´nın yeni parti binasında sona gelindi.

Belediye Kapalı Halk Pazarı mevkiinde Ağustos ayında temeli atılan AK Parti Ardahan İl Başkanlığı´nın yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi.

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, İl Başkanı Hakan Aydın ve Partililerle birlikte Ağustos ayında inşaatına başlanan İl Başkanlığı´nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundular. Vekil Atalay ve Başkan Aydın inşaatın durumu hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Başkan Aydın, hizmet binasının inşaatını en kısa sürede tamamlayarak taşınacaklarını söyledi.

Şimdiye kadar AK Parti Ardahan İl Başkanlığı olarak kiralık binada oturduklarını ifade eden Aydın, Belediye Kapalı Halk Pazarı mevkiinde bir yer alarak Ağustos ayında temelini attığımız yeni hizmet binamız tamamlanma aşamasına geldi. 900 m2 toplam inşaat alanı olan yeni hizmet binamız, zemin, asma ve 1. kattan oluşuyor. Her birimin kendi odası, toplantı salonu, bekleme salonu, mescit bulunmakta ve engelli bireylerin kullanımına uygun olarak tasarlandı. Binamızın partimize ve vatandaşlarımıza çok yönlü hizmeti olacak. Binamızı en kısa sürede bitirerek taşınacağız. Hizmet binamızın yapımında emeği geçen başta Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay´a ve diğer parti mensuplarımıza teşekkür ediyorum? dedi.

Haber: Şenol Kirman


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu