Ak Parti Aşure dağıttı

Ak Parti Aşure dağıttı

GÜNCEL 2.09.2021 16:45:00 0
Ak Parti Aşure dağıttı

Bedrettin Şuay

Ardahan AK Parti İl Başkanlığı tarafından muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yapıldı. AK Parti İl Başkanlığı binasının önünde yapılan aşure dağıtımına İl Başkanı Kaan Koç, Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin Katılımlarıyla Aşure Günü Programı gerçekleştirildi.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, ülkemizdeki insanların birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayarak, Aşurenin huzura ve barışa vesile olmasını diledi. İslam ümmetinin, beraberlik ve kardeşlik ile Aşurenin insanları bir araya getiren en önemli değerlerden olduğunu söyleyen Koç,  "Aşure ikramı ile insanlarımız kendilerini bir arada tutan kardeşliğe daha çok sahip çıkıyor dedi.

Başkan Koç, bu mübarek ayda Aşure ile insanımız daha da pekişerek yakınlaşıyor. Bizde bu nedenle hazırladığımız programda Aşure ikramı yaparak, Ardahan´da vatandaşlarla bir araya geldik. Bu programda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum? dedi.


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler