AK PARTİ ARDAHAN´DA ESNAFI GEZDİ

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Milletvekili adayı Yunus Baydar, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Demirci, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahrettin Görmüş ve AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları İnönü Caddesindeki esn

SİYASET 6.10.2015 16:33:12 0
AK PARTİ ARDAHAN´DA ESNAFI GEZDİ

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Milletvekili adayı Yunus Baydar, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Demirci, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahrettin Görmüş ve AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları İnönü Caddesindeki esnafı ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ettiler.

            Esnafa ziyarette bulunarak onlarla sohbet edip ihtiyaçlarını dinleyen AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve Milletvekili adayı Yunus vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Milletvekili Atalay, 2011 yılından bugüne esnaf ziyaretleriyle halkın ayağına giderek istek ve sorunları yerinde dinleyip çözüm ürettiklerini belirtti.

AK Parti Milletvekili Orhan Atalay´ın ve Milletvekili Adayı Yunus Baydar´ın cenazeden düğüne kadar Ardahanlıların yanında olduğunu belirten vatandaşlar; "Ardahan´daki kurumların ve Belediyenin kapısı hepimize açık. 5 yıllık süreçte büyük projelere imza atıldı. Vatandaş olarak bizlerin sıkıntılarına kulak veriliyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu