AK PARTİ ARDAHAN TEŞKİLATI´NDAN ANKARA´YA ÇIKARTMA

AK PARTİ ARDAHAN TEŞKİLATI´NDAN ANKARA´YA ÇIKARTMA

SİYASET 7.03.2018 18:28:09 0
AK PARTİ ARDAHAN TEŞKİLATI´NDAN ANKARA´YA ÇIKARTMA

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Teşkilatı üyeleri, İlçe Başkanı Fırat Avşar ile beraber Ankara´ya çıkartma yaparak TBMM de bir dizi görüşmelerde bulundular.

 
İlk olarak TBMM ziyaret eden Ardahan AK Parti yöneticiler, TBMM AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay´ı ziyaret ettiler. Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan heyetini sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı. Ardahan heyeti Milletvekili Atalay eşliğinde TBMM deki toplantı salonunda toplanarak Ardahan´da devam eden yatırımlar hakkında ki sorunları dile getirildi.

Atalay, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında, Ardahan AK Parti Teşkilatının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Ardahan´ın her bir köşesine hizmet götürebilmek adına güzel çalışmalar yaptık, yapmaya da devam etmekteyiz.

Teşkilatlarımız sorumlu oldukları alanlar konusunda projelerle sürekli bizlere gelmektedir. Bizlerde bu çalışmaların sonuçları konusunda ilgili gerekli girişimlerde bulunuyoruz dedi.

İLİMİZE EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ


Orhan Atalay´ın kabulün ardından Ak parti genel merkezinde teşkilatlardan sorumlu genel başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Çalışma Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan yeğin ve bazı genel müdür ziyaretlerde bulunduktan sonra Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile bir araya geldiler. Ardahan AK Parti heyetinin, milletvekilleri ile yaptıkları görüşmelerde Ardahan´a yapılacak kamusal yatırımlar hakkında istişarelerde bulundukları öğrenildi. Ziyaretin çok verimli geçtiği belirtilirken, Ardahan AK Parti heyeti, sahara tünelinin de bir an önce temeli atılmasını istişare ettiklerini ve kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı milletvekillerine teşekkür ettiler.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Fırat Avşar, Ardahan´a en iyi hizmeti verebilmek için yoğun çaba sarf ederek en iyisini yapma gayreti içirişindeyiz. Kalkınma Programı içerisinde bizim özellikle üstünlük sağladığımız sektörlerinde öne çıkardığımızda bölgemiz farklı konumuna gelecektir dedi.

TBMM ziyaretinden sonra AK Parti heyeti Alpaslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu´nun kabrini ziyarette bulunduktan sonra Ankara ziyaretin ardından Ardahan´a döndüler. Haber - Fırat AKTAŞ


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI