Aile Destek Merkezi kurslarının yılsonu sergisi açıldı

Ardahan’da Aile Destek Merkezi’ndeki kursların yılsonu sergisinin açılışı törenle gerçekleştirildi.

GÜNCEL 19.12.2023 13:27:00 0
Aile Destek Merkezi kurslarının yılsonu sergisi açıldı

Ardahan’da Sosyal Yardımlaşma Vakfına bağlı Aile Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren kursların yılsonu sergisinin açılışı törenle gerçekleştirildi.

Açılışa Vali Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek, Belediye Başkanı Faruk Demir ve eşi Zuhal Demir, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, İl Jandarma Komutanı Ramazan Yiğit, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ertaç Baki, Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Adem Demirci ile davetliler katıldı. 

Açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, kursiyerler tarafından yapılan el sanatları ürünleri hakkında usta öğreticilerden bilgiler aldılar.

Vali Çiçek, yaptığı açıklamada; "Paydaş kurumlarımızın desteği ile açılan kurslara yoğun olarak katılım sağlayan annelerimize, ablalarımıza, kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu kurslara katılan kadınlarımız burada boş vakitlerini değerlendiriyorlar, el becerilerini geliştiriyorlar ve aynı zamanda yaptıkları ürünlerle kazanç elde ediyorlar. Kurslara katılan kursiyerlerimize ve usta öğreticilerimizin emeklerine sağlık, işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi. 


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak