AĞIR TONAJLI ARAÇLAR YOLU BOZUYOR SIKINTISINI HALK ÇEKİYOR

Ardahan’da inşaat çalışmalarında kullanılan ağır tonajlı araçlar yolları tahrip ediyor.

GÜNCEL 24.08.2023 16:35:00 0
AĞIR TONAJLI ARAÇLAR YOLU BOZUYOR SIKINTISINI HALK ÇEKİYOR

Belediye yapıyor, onlar bozuyor…

Ardahan’da inşaat çalışmalarında kullanılan ağır tonajlı araçlar yolları tahrip ediyor. 

Ardahan Belediyesi tarafından modern hale getirilerek vatandaşların hizmetine sunulan yollar, inşaat firmalarının yüksek tonajlı araçları nedeniyle kullanılamaz hale geliyor. Vatandaşların daha rahat ulaşım yapabilmesi için milyonlarca lira harcanan yollar, ağır tonajlı araçlar yüzünden bozulmaya yüz tutuyor. 

Hemen hemen her sokakta karşımıza çıkan inşaat çalışmalarında bozulan yollar vatandaşı isyan ettirdi. Daha önce de defalarca haberlerimizde yer verdiğimiz; gelişigüzel bir şekilde önlem alınmaksızın, tehlikeye davetiye çıkartacak, çevreye rahatsızlık ve zarar verecek biçimde yürütülen inşaat çalışmaları, vatandaşı canından bezdirdi.

Karagöl Mahallesinde son zamanlarda artan inşaatlar nedeniyle ağır tonajlı araçlar yolların bozulmasına neden oluyor. Karagöl Mahallesi Serpme Sokak’ta inşaat sırasında ve sonrasında oluşan sorunlardan dert yakınan mahalleliler, belediyeye çağrıda bulundu. 

Karagöl Mahallesi sakinleri, “İnşaat çalışmaları sırasında yapılan kazılar ve iş makinelerinin geçişleri nedeniyle yollarda yer yer çökme ve bozulmalar meydana gelmekte. Bu hem sürücüler açısından sıkıntı oluşturuyor hem de vatandaşlar açısından. Ayrıca beton taşıyan kamyonlardan betonlar yollara dökülüyor. İnşatlar nedeniyle malzeme taşıyan kamyonlar yollarımıza büyük zarar vermektedir. Gelişigüzel inşaat çalışmalarına artık dur denilsin. Belediyeden bu konuda vatandaşın yanında olmasını istiyoruz. Önlem ve denetim şart” diye konuştular. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!