Ağaçlandırma seferberliği

Göle´de yapılacak olan ağaçlandırma seferberliği kapsamında Göle Kaymakamı Cevat Gün, Feride Karabacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı toplantı salonunda muhtarlarla bir araya geldi.

31.10.2019 12:30:38 0
Ağaçlandırma seferberliği

Göle´de yapılacak olan ağaçlandırma seferberliği kapsamında Göle Kaymakamı Cevat Gün, Feride Karabacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı toplantı salonunda muhtarlarla bir araya geldi.

Ak Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay´ ın girişimleriyle temin edilen her köy ve mahallede 100 adet ağaç olmak üzere toplamda 5700 adet ağaç dikilmesi hususunda muhtarlara ağaç dikimi için gerekli yer temini konusunda talimat verildi. Akabinde fidanların bulunduğu yerde muhtarlara ağaç dikimi konusunda gerekli teknik bilgi verildi.    

Toplantının ardından Kaymakam Cevat Gün Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Göle Dernekler Federasyonu Başkanı Ertekin Baysal, Göle İstanbul Dernek Başkanı Bülent Sarıtaç ile yönetim kurulu üyeleri, Göleli İş İnsanı hemşerilerimiz, Göle Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Akdoğan ve muhtarlarımızın katılımıyla fidan dikimine katılmak üzere Hoşdülbent köyüne geçildi. Daha yeşil bir dünya için çocuklar programda ağaç dikip can sularını vererek unutulmaz bir gün yaşadılar. 

 


1

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu

2

Ardahan’da bayramın 'tatlı telaşı' şimdiden başladı

3

Ardahan’da taksi durakları yenileniyor

4

Gürçayırlılar taziye evine kavuştu

5

Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı