ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI, ADAYLAR TARTIŞILMAYA BAŞLANDI

2019 yerel seçimlerinde Ardahan Belediyesini CHP´ye kaptıran Ardahan AK Partide kazanlar kaynamaya başlarken, AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın dün gece saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevi bıraktığını belirtti.

SİYASET 28.01.2021 11:29:40 0
ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI, ADAYLAR TARTIŞILMAYA BAŞLANDI

2019 yerel seçimlerinde Ardahan Belediyesini CHP´ye kaptıran Ardahan AK Partide kazanlar kaynamaya başlarken, AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın dün gece saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevi bıraktığını belirtti.

 Daha öncede görevinin sona erdiğine dair çeşitli haberlerin gündeme gelmiş ancak Aydın görevinin başında olduğunu yine sosyal medya hesabından açıklamıştı. Ak Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucu Hakan Aydın ile yolların ayrılmasına karar verildiği öğrenildi. 

Yeni Başkanın belirlenmesi için Ardahan´a gelecek olan AK Parti heyeti çeşitli görüşmeler sonrasında yeni başkanı belirleyecek. Gazetemizin edindiği bilgiye göre Kaan Koç´un isminin ön planda olduğu Koç´un yanı sıra eski Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Güven Demir ve Efsal Nalbant´ında isimleri gündemde.

Hakan Aydın´ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama "7. Olağan Kongremiz için Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile gerçekleştirmiş olduğumuz istişareler neticesinde aday olmama kararı almış bulunmaktayım. İlk günkü aşk ile dava şuurumuzu her daim taşıyarak ve davamıza bağlı kalarak Ardahan´ımızda partimizin başarısı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletimizin umudu, mazlumların gür sesi Devlet Başkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde çalışmalarımıza canı gönülden devam edeceğiz. Ardahanlı hemşerilerimizle, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Oda ve Dernek kuruluşlarımızla, Muhtarlarımızla hep gönülden bağ kurabilmenin gayreti içerisinde olduk. Ardahan´ımıza hizmet etmek için her daim elimizden gelen çabayı ortaya koyduk. Hemşerilerimiz her daim hizmetin en iyisine layıktır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde partimizin kutsal davasında birlikte yol yürümek bizim için izzet ve onurdur. Misyonu, liderliği ve hizmet anlayışı ile ülkemizin siyaset tarihinde yeni çığırlar açan Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel merkezimizin daime emrinde olacağız. Bir nefer olarak AK davamızın tüm değerlerini kendimize dava ve onur bilmekteyiz. Partimizin il başkanlığı gibi önemli bir makamını bize tevdi eden Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ´a teveccühlerinden ötürü saygılarımı ve şükranlarımı arz ediyorum .

Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Genel Merkez teşkilat başkanımız Sayın Erkan KANDEMİR´e , Bölge koordinatörümüz Sayın Metin BULUT´a, İl koordinatörümüz Sayın Raşit POLAT´a , AK kadrolarımıza ve gittiğimiz her kapıda bizi güler yüzleriyle karşılayıp samimi bir şekilde bağrına basan , gönülden gönüle bağ kurabildiğimiz, doğup büyüdüğüm ve kendilerine hizmet etmekten gurur duyduğum Ardahan halkımıza şükranlarımı saygıyla arz ediyorum."

Hakan Aydın

AK Parti Ardahan İl Başkanı


1

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu

2

Ardahan’da bayramın 'tatlı telaşı' şimdiden başladı

3

Ardahan’da taksi durakları yenileniyor

4

Gürçayırlılar taziye evine kavuştu

5

Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı