Açılışa Davetlisiniz

Açılışı yarın yapılacak olan Ardahan Psikoteknik Merkezi sahibi Psikolog Yasemin Kılavuz, işyerinin açılışına tüm Ardahan halkını davet etti.

GÜNCEL 23.02.2021 15:45:11 0
Açılışa Davetlisiniz

Açılışı yarın yapılacak olan Ardahan Psikoteknik Merkezi sahibi Psikolog Yasemin Kılavuz, işyerinin açılışına tüm Ardahan halkını davet etti.

Kaptanpaşa Mahallesi Kars Caddesi Tarım İl Müdürlüğü karşısında açılacak yeni psikoteknik merkezi açılışına protokol üyelerinin de katılacağı öğrenildi.

Yarın öğleden sonra açılışı yapılacak işyeri sahibi işletme hakkında gazetemize yaptığı açıklamada şunları aktardı; ?Tüm ticari araç kullanan şoförlerin almak zorunda olduğu belge ile kamyon, otobüs ve diğer ticari amaçla kullanılan araç sürücülerini kapsıyor. Bu belge 5 yıllığına veriliyor. Merkezimizde ki testimiz 1 saat sürüp, sürücü 12 testten geçmek zorunda ve buna göre belge düzenleniyor. Aday sürücü bu testlerden başarılı olduğu takdirde belge almaya hak kazanıyor. Testlerden geçemediği zaman ise 6 aylık bir süre tanınıyor ve bu süreden sonra tekrar başvurabiliyor. Test sonuçlarına göre Ardahan Devlet Hastanesi Psikiyatri bölümüne yönlendiriliyor, Psikiyatri onayının ardından e- devlet sistemine işlenerek belgesi hazır oluyor. Diğer taraftan her hangi bir sürücü alkolden, hızdan ve 100 ceza puanı üzerinden ehliyetine el konulduğu zaman bizden belge almak zorundadır. Bu rapor olmadan ehliyetlerini geri alamıyorlar. Aynı zamanda aday sürücülerinin de ceza almaları halinde ehliyetlerine el konuluyor ve psikoteknik testte girmek zorundalar? açıklamasında bulundu.

/resimler/2021-2/23/1548496055867.jpg

/resimler/2021-2/23/1549484807379.jpg


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı