“AÇIK KAPI” bilgilendirme amaçlı broşür dağıttı

Ardahan Valiliğinde kurulan Açık Kapı, Müdürlüğü faaliyetlerini sürdürüyor

GÜNCEL 22.06.2023 13:20:00 0
“AÇIK KAPI” bilgilendirme amaçlı broşür dağıttı

Haber: Bedrettin Şuay

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen Açık Kapı Projesi çerçevesinde Ardahan Valiliğinde kurulan Açık Kapı Müdürlüğü faaliyetlerini sürdürüyor. Ardahan’da kapalı halk pazarında bilgilendirme amaçlı açılan stantta hem tanıtım yapıldı. Hemde Vatandaşlara broşür dağıtıldı.

Vatandaşlar sorunlarını ve taleplerini ilgili kuruma iletme noktasında köprü görevi gören Açık Kapı birimi yetkilileri, Perşembe pazarında açtığı stantta tanıtım yaptı. Ardahan Valiliği Açık Kapı birimlerinde görevli personeller, Vatandaşların talepleri ve önerilerini dinleyerek gerekli bilgilendirmeyi yaparak, Açık Kapı Projesi'nin çalışma alanları ve faaliyetleri hakkında hazırlanan broşürlerden de dağıttı. 

Valilik ve Kaymakamlıklarda faaliyet gösteren Açık Kapı ile vatandaş odaklı bir yaklaşım benimseyerek, taleplere hızlı ve doğru çözümler üretmeyi, hizmetlerde vatandaş memnuniyetini arttırmayı, kronikleşmiş sorunlara çözüm üretmeyi, devletle vatandaş arasındaki karşılıklı iletişim ve güveni artırmayı, güler yüzlü çalışanlarıyla vatandaşlarla birebir ve sıcak bir iletişim kurma  amacını taşıyor. Vatandaşlar, “ Açık Kapı” Projesine E-Devlet üzerinden de başvurabiliyor.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak