GAZİLER VE ŞEHİT YAKINLARINA ONUR YEMEĞİ

Ardahan’da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen törenin ardından Gaziler ve Şehit Aileleri onuruna yemek programı düzenlendi.

GÜNCEL 20.09.2022 13:46:00 0
 GAZİLER VE ŞEHİT YAKINLARINA ONUR YEMEĞİ

Ardahan’da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen törenin ardından Gaziler ve Şehit Aileleri onuruna yemek programı düzenlendi.

Programa, Tugay Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Naciye Görmez, Vali Yardımcıları Şahin Demir, Yusuf Melikşah Aydın, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Ramazan Yiğit, Gaziler, Şehit aileleri ve STK temsilcileri katıldı.

Ardahan Merkezde bulunan bir Restoran da düzenlenen programda Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir araya gelen Vali Hüseyin Öner, gazilerimiz ve şehit yakınlarıyla tek tek ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Buradaki konuşmasına, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ebediyete irtihal eden şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de hayırlı ve sağlıklı ömür dileyerek başlayan Vali Öner; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e mareşallik rütbesi ve gazilik unvanını verdiği günü Gaziler Günü olarak kutluyoruz. Bu ülkenin bize yurt olmasını sağlayan şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Gazilerimiz bizim için birer kahramandır. Vatanımızın her bölgesinde özgürce yaşayabiliyorsak, ay yıldızlı bayrağımız göklerde özgürce dalgalanıyorsa bu aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Şehit aileleri ve gazilerin yanında olmaya devam edeceğiz. Hem şehitlik hem gazilik, her ikisi de bizim inancımızda en yüksek mertebedir. Aziz şehitlerimizden ve kahraman gazilerimizden aldığımız ilhamla, ruhla ülkemizi, vatanımızı daha da yukarılara taşımak için hep beraber çalışmaya gayret edeceğiz." dedi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak