BELEDİYEDEN KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAFA UYARI!

BELEDİYE 26.09.2014 11:09:19 0
 BELEDİYEDEN KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAFA UYARI!

Ardahan Belediyesi, vatandaşların çarşı merkezlerinde daha rahat edebilmeleri için uygulamaya koyduğu kaldırım yasağı denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Yaz boyunca, Zabıta ekiplerimizin, Kongre Caddesi başta olmak üzere kaldırımları işgal eden tüm esnafları tek tekdenetleyerek işgale son vermeleri konusunda ciddi uyarılarda bulundu. Yazılı olarak tebligat yapan ekipler, kaldırım işgaline devam eden esnaflara  yasal işlem uygulanacağı söylendi.

Konu hakkında Ardahan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yazılı olarak, Kaldırım işgali yapan esnaflara aşağıdaki uyarı metnini gönderdi.

Ardahan şehir merkezinde Caddeleri üzerinde şahsınıza ait çay ocağı ve kıraathane işletmesinin cephe önündeki kaldırıma iskemle, sandalye vb. oturaklar koyarak müşterilerinizi işletme binanızın dışına kamu ortak alanına, vatandaşların zaruri yürüme güzergahına yerleştirmeniz yasak olup aynı  zamanda başta hasta, yaşlı, bayan, engelli ve çocuklar olmak üzere haklarına müdahale edilmekte, bu yüzden yoğun şikayetler ve rahatsızlıklar oluşmaktadır.
Bu sorunun çözümü için hem işletmenizin karlı devamı hem de vatandaşların haklarının gasp edilmemesi, yasal olarak suç işlenmemesi için işletme binanıza içeriye doğru ekte örnek plandaki gibi balkon yapmanız önem arz etmektedir.

ÖRNEK İŞ YERİ-RESİM 1 


1

Göle Belediye Başkanı Budak, halk pazarında

2

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri Başkan Yılmaz'ı ziyaret etti

3

Bağımsız Damal Belediye Başkanı CHP’ye mi geçiyor?

4

İhtiyaç Sahibi Ailelere kurban eti dağıtıldı

5

Akıl Zeka Oyunları İl Finali öğretmen evinde yapıldı