30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU

Ardahan’da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu.

SPOR 31.08.2022 17:02:00 0
30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu.

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen Zafer Kupası futbol turnuvası sona erdi.

80. Yıl Şehir Stadyumunda düzenlenen ve 16 takımın katıldığı turnuvada sporcular kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. 4 grupta mücadele eden ve ilk 2’ye girerek gruplardan çıkan takımlar, sonrasında eleme maçlarını kazanarak kupaya uzanmak için uğraş verdi. Turnuvanın şampiyonu Ardahan Tekstil takımı olurken, Ardahan Gençlik Spor ikinci, Ardahan Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini Ardahan Valisi Hüseyin Öner, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Yiğit, Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Akar, Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Özgür Hamza Küçük ve Futbol İl Temsilcisi Önder Seyrek takdim etti.

ASFK Başkanı Özgür Hamza Küçük yaptığı açıklamada; “Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, destek veren kurumlarımıza, müsabakalara katılım sağlayan tüm sporcularımıza, Ardahan valiliğine, Ardahan il emniyet müdürlüğüne, Ardahan İl Sağlık Müdürlüğüne, Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, basın temsilcilerine ve en önemlisi eşlerini ve babalarını desteklemek üzere stadyuma gelen tüm çocuk ve kadınlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Ayrıca turnuva boyunca kadına karşı şiddetle mücadele temalı görseller sergilenerek büyük hassasiyet gösterildi.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı