30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Ardahan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’ düzenlenecek.

SPOR 28.07.2022 11:57:00 0
30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’ düzenlenecek.

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sportif faaliyetlerine devam ediyor. Ardahan’da geçtiğimiz aylarda organize edilen penaltı turnuvasının ardından bu kez futbol turnuvası düzenleniyor.

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kamu Kurum Kuruluşları çalışanları ve halkın katılımıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası (Zafer Kupası) düzenlenecek. 28 Temmuz tarihinde başlayan turnuvaya katılım başvuruları 02 Ağustos Salı günü mesai bitimine kadar devam edecek. Katılım başvurusuna Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü internet sitesinde ulaşılabilecek. Dereceye giren takımlara ödülleri 30 Ağustos Zafer Bayramında verilecek.

Turnuvada karşılaşmalar 80. Yıl Şehir Stadyumu ve Halilefendi Çim Sahada 25’er dakikalık iki eşit devre halinde oynanacak, devre arası ise 10 dakika olacak.

Başvuru yapan takımların listeleri en fazla 18 en az 12 sporcudan oluşacak. Müsabakaların başlaması için en az 9 sporcunun sahada olması gerekecek. Oyuncu sayısı 11, Yedek oyuncu sayısı 7, Oyuncu değişiklik sayısı 5 şeklinde olacak.

Oyuncu değiştirmeler, oyuncu değiştirme kurallarına uygun olarak, hakem kontrolünde yapılacak. Oyundan alınan oyuncu tekrar oyuna giremeyecek. Bir takımda 2021-2022 sezonunda lisanslı olarak oynayan en fazla 5 lisanslı sporcu takıma dahil edilebilecek. TFF tarafından müsabakalarda uygulanan sarı ve kırmızı kart uygulaması geçerli olacak. Her maç, oyun kurallarını uygulamada tam yetkili olarak atanan 1 hakem ve yardımcıları tarafından yönetilecek. Karşılaşmalarda IFAB 2022 futbol oyun kuralları geçerli olacak.

http://ardahan.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/12/1/252092/30-agustos-zafer-bayrami-zafer-kupasi.aspx


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI