23 Şubat İlkokulunda Kütüphane Haftası etkinliği

Ardahan’da 30 Mart Kütüphane Haftası nedeniyle 23 Şubat İlkokulunda kitap okuma etkinliği düzenlendi

GÜNCEL 1.04.2022 14:29:00 1
23 Şubat İlkokulunda Kütüphane Haftası etkinliği

Haber: Bedrettin Şuay

30 Mart Kütüphane Haftası nedeniyle 23 Şubat İlkokulunda kitap okuma etkinliği düzenlendi.  Etkinliğe öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Hafta dolayısıyla resim, hikâye ve şiir kategorilerinde yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere madalya ve kitap hediye edildi.

Yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik eden Okul Müdürü Gürbüz Yıldız “Kitap okumak en etkili öğrenme yoludur, Ülkemizin aydınlık geleceği sizlersiniz bu yüzden bu alışkanlığı bırakmayın kitaplarla dost olun, evde ailenizle birlikte kitap okuyun. Hayatınız boyunca başarılı olmanın en önemli yolu okumaktan geçiyor. Kitap başta çocukların olmak üzere herkesin en iyi en candan dostudur” dedi.

Kitap okuma etkinliği düzenlendi

Öğrencilerin ve ailelerinin kütüphanelerden etkin bir şekilde faydalanmalarına ve okuma alışkanlığı kazanmalarına olanak sağlamak amacıyla, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Ardahan her ortamda  Okuyor ”, “Her kitap bir hayal, her çocuk bir gelecek”  projesine destek veren 23 Şubat İlkokulu öğretmen, öğrenci ve veliler toplu olarak okuma etkinliği düzenledi. Öğrenciler ve veliler etkinliğe bağlı olarak yanlarında getirdikleri kitapları okudu.

 

 

 


Hafize Ünal
1.04.2022 20:26:13
Harika bir etkinlik. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Ardahana büyük ve etüt salonları olan bir kütüphane yapılmasını istiyoruz.

1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı