23 Şubat ilkokulun da mezuniyet töreni düzenlendi

Ardahan Merkez 23 Şubat İlkokulu dördüncü sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi

GÜNCEL 14.06.2022 18:05:00 0
23 Şubat ilkokulun da mezuniyet töreni düzenlendi

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Merkez 23 Şubat ilkokulun da dördüncü sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet töreni ile ilgili konuşmayı Okul Müdürü Gürbüz Yıldız yaptı. Yıldız yaptığı konuşmada bu gün geleceğimizi emanet ettiğimiz gözümüzün nuru olan çocuklarımızla okulumuzdaki son günümüz. Artık yeni bir başlangıç yapacaklar. Yıldız, dört yıl önce bize emanet ettiğiniz çocuklarınıza, yazı yazmayı, düşünmeyi, fikir üretmeyi, Vatanını Milletini ve Bayrağını sevmeyi, sorumluluk sahibi bir fert olmayı, başarıyı arkadaş olmayı, doğaya, canlıya, merhamet, etmeyi, değerli öğretmenlerimle birlikte öğretmeye çalıştık. Bazen gözyaşlarını sildik, bazen düştüklerinde yaralarını sardık. Çoğu zaman mutluluklarını paylaştık. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki onlar bizim öz evladımız oldular dedi.

Yıldız, Mutluyum, gururluyum en değerli varlığınızı 23 Şubat ilkokulu ailesine emanet ettiniz. Bizlerde onlara gözümüz gibi baktık. Dört yıl boyunca onları kapıda karşıladık. Onlara sevmeyi yüreklerine umut gözlerine ışık olmaya çalıştık. Ellerine demet, demet sevgi tutuşturduk. Yanaklarına baba sevgisiyle öpücükler kondurduk. Geleceğimizin umudu çocuklarımızı mezun ederken, öğrendikleri değerleri hep yaşatın, onların solmasına izin vermeyin. Onları adeta birer sevgi gibi sevgiyle, saygıyla, özveriyle sulayın. Onlar, büyüyecek ve Türkiye Cumhuriyeti’nin birer çınarı olacak. Onlara büyüdü gözüyle bakmayın ve hiçbir zaman ellerini bırakmayın. Onlara güvenin yapmak istedikleri için yüreklendirip hep yanlarında olun dedi.

Yıldız, son olarak İlkokul eğitiminin sonuna geldiğimiz bu günde vermiş olduğunuz sevgi, saygı ve katkılar için sizlere okulum adına teşekkürlerimi sunarım. Birinci sınıfta başladığımız ilk günde söylediğim gibi eğitim, öğretmen, çocuk, Aile,  üçgeniyle olur. Bu dengeyi birlikte sağladık. Her şey çocuklarımızın mutluluğu ve geleceği için huzur dolu sağlıklı bir tatil dilerim dedi. Mezuniyet törenine Öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Törene velilerin evlerinde yapıp getirdikleri yemek ikramının ardından hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

 


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı