23 Nisan’da çocukları sevindirdiler

Bilişim Uzmanı Mehmet Suat Işıklı ve arkadaşları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolasıyla Ardahan’ın Damal ilçesi Burmadere Köyünde çocuklara hikaye kitapları ve çikolata götürdü.

GÜNCEL 24.04.2023 16:04:00 0
23 Nisan’da çocukları sevindirdiler

Bilişim Uzmanı Mehmet Suat Işıklı ve arkadaşları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolasıyla Ardahan’ın Damal ilçesi Burmadere Köyünde çocuklara hikaye kitapları ve çikolata götürdü. Bilişim Uzmanı Mehmet Suat Işıklı’ya Drone Pilotu Doğu Yılmaz, Mustafa Necati Sütçü, Fotoğraf Sanatçısı Muhammet Çiçek ve Yönetmen Erdal Rahmi Hanay eşlik etti. Çocuklara Prof. Dr. Selçuk Şirin’in 1 milyon kitap projesi kapsamında gelen çocuk kitapları tek tek teslim edildi. Çocuklara kitap ve çikolata hediye eden Işıklı ve arkadaşları, drone eğitimi de vererek çocukları sevindirdiler.

Drone Plotu Doğu Yılmaz ve Drone Pilotu Mustafa Necati Sütçü çocuklara kısa eğitim verip drone hakkında genel bilgi verdi.

Işıklı, “Bizi mutlu hissettirenler, yüreğimize çiçek ekenlerdir. Çocuklarımızı mutlu edebilmek için sürekli bu tür projeleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu