2022 ARDAHAN’A DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Ardahan Medya Gazetesi tarafından ikincisi düzenlenecek olan “2022 Ardahan’a Değer Katanlar Ödül Töreni” için geri sayım başladı.

GÜNCEL 26.05.2022 13:11:00 2
2022 ARDAHAN’A DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Medya Gazetesi tarafından ikincisi düzenlenecek olan “2022 Ardahan’a Değer Katanlar Ödül Töreni” için geri sayım başladı. Yıllardır göç veren ilimiz de yaşamın daha kaliteli hale gelmesi ve kalkınması için mücadele eden isim ve kurumlar özel bir program ile ödüllendirilecek.

Ardahan Medya Gazetesi tarafından ilk kez geçtiğimiz yıl Temmuz ayında düzenlenen 2021 Ardahan’a Değer Katanlar Ödül töreninde 30 farklı kategoride Ardahan’a değer katan isimler ödüllendirilmişti. Ardahan Medya Gazetesi tarafından geleneksel hale getirilen Ardahan’a Değer Katanlar Ödül Töreni’nin ikincisi önümüzde ki günlerde gerçekleştirilecek.

Uzun yıllardır ilimize ve bölgemize her alanda değer katan kıymetli isimlere şehrimiz adına teşekkür etmek amacıyla ikinci kez gerçekleştirilecek olan “2022 Ardahan´a Değer Katanlar Ödül Töreni” için geri sayım başladı.

Bölgede siyasi parti il ve ilçe başkanları, muhtarlar, STK Başkanları ve bölge halkıyla yapılacak istişareler ve anket sonucu belirlenecek isim ve kurumlar, ilerleyen günlerde açıklayacağımız bir tarihte yapılacak ödül töreninde ödüllerine kavuşacaklar.

Kategorilerde görmek istediğiniz isimleri ardahanmedyagazetesi75@gmail.com e-mail adresi veya 0543 641 8805- 0542 695 83 23 nolu telefonlardan ulaşarak iletebilirsiniz.

KATEGORİLER

İŞ İNSANI  - GENÇ GİRİŞİMCİ  - SİVİL TOPLUM KURULUŞU - YILIN İNŞAAT FİRMASI - YILIN KOBİ FİRMASI - YILIN SPOR ADAMI - YILIN SPORCUSU  - YILIN GİRİŞİM FİRMASI- ARDAHAN MARKA ÖDÜLÜ - YILIN GAZETE MUHABİRİ – YILIN ULUSAL MUHABİRİ- YILIN GAZETE YORUMCUSU- YILIN SOSYAL MEDYA KANALI- YILIN TURİZM YATIRIMCISI - YILIN EĞİTİM KURUMU - YILIN BÜROKRATI - YILIN ÇİFTÇİSİ - YILIN YATIRIMCISI - YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ -  İSTİHDAMA KATKI ÖDÜLÜ - YILIN SAĞLIK EMEKÇİLERİ  - SEVGİ ÖDÜLÜ - İSTİKRAR ÖDÜLÜ - EĞİTİME KATKI ÖZEL ÖDÜLÜ - YÖRESEL ÜRÜNLER ÖZEL ÖDÜLÜ - İŞ DÜNYASI - ARDAHAN GÖNÜLLÜ TANITIM ELÇİSİ - ARDAHAN PRESTİJ ÖDÜLÜ- YILIN KUAFÖRÜ- YILIN SANAYİ ESNAFI 


Adem Atar
24.05.2022 18:19:05
Yılın spor adamı adayım tabiki de Antrenör Burak Demir. Kendisi yıllardan beri sadece Ardahan değil çevre il ve ilçeler de de Doğu sporuna katkıda bulunan, renk katan ve gençlere ışık olan bir spor adamıdır.

barış bilgin
27.05.2022 14:22:16
muhabir bedrettin şuay

1

Ardahan’da baraj, göl ve göletlere girmek yasaklandı

2

BAŞKAN BUDAK’TAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜJDE

3

BESİCİLER HAYVAN HASTANESİ İSTİYOR

4

Öğrenciler dolmuş fiyatlarında ki zam dedikodularını protesto etti

5

Serhat Ardahanspor Başkanından Belediye Başkanı Demir’e ziyaret