19 MAYIS ETKİNLİKLERİNDE GAZETEMİZE AMBARGO!

​​​​​​​Ardahan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerini takip eden muhabirimizin görevini engellemek isteyen Ardahan Gençlik Spor Müdürlüğünde görevli müdür vekili bayram coşkusuna gölge düşürdü.

GÜNCEL 20.05.2022 11:51:00 0
19 MAYIS ETKİNLİKLERİNDE GAZETEMİZE AMBARGO!

Ardahan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerini takip eden muhabirimizin görevini engellemek isteyen Ardahan Gençlik Spor Müdürlüğünde görevli müdür vekili bayram coşkusuna gölge düşürdü.

80. Yıl Şehir Stadyumunda düzenlenen etkinlikleri takip eden gazetemiz muhabiri Şenol Kirman fotoğraf çektiği sırada Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür vekili Yurdaer Yurdakul tarafından nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı engellenmek istendi.

Programı takip eden muhabirimizin yanına gelerek fotoğraf çekilmesine izin vermeyen Yurdakul, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin gazetecilere değil tribüne yaptıklarını ileri sürerek, görevini yapmaya çalıştığını ifade eden gazetemiz muhabiri ile tartışmaya girdi. Tartışma çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür vekili Yurdaer Yurdakul'un tavırları, basın özgürlüğüne karşı davranış olduğunu bir kez daha hatırlatırken, Yurdaer Yurdakul’u gazetemiz olarak kınıyoruz.


1

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

2

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı

3

Samanlık kül oldu

4

SERKA Fizibilite Destek Programı Kapsamında 2,5 milyon TL destek verecek

5

Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı