Özdemir ? Vefa borcumu ödemek istiyorum?

Özdemir ? Vefa borcumu ödemek istiyorum?

21.01.2019 15:12:13 0
 Özdemir ? Vefa borcumu ödemek istiyorum?

İYİ Partinin Ardahan Belediye Başkan Adayı Mete Özdemir seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerinin sürdürüyor. Özdemir, Ardahan evladı olmak benim için bir onurdur.
Bu onurlu insanlara vefa borcumu ödemek ve hizmet etmek istiyorum? dedi.
2014 Yerel seçimlerinde az bir oy farkı ile Belediye Başkanlığı seçimini kaybeden Mete Özdemir, ?Bana oy veren vermeyen insanlara karşı bir vefa borcum var, Hiç kimseyi ayırmadan hangi partili olursa olsun, 100 bin nüfuslu ilimize tüm Ardahan´a vefa borcum var. İşte o borcu ödemek, size hizmet etmek için adayım" dedi. Özdemir, ? Kimseyi ayırmadan birlik olacağız. Kazanan bir Ardahan için el birliği ile çalışacağız. Biz bu şehirde temiz yürekli iyi insanların oylarına talibiz. Hiç kimsenin oyu şu veya bu partinin siciline kayıtlı değildir, hiç kimsenin kontrolünde de değildir.
Herkes kendi iradesiyle oyunu kullanır. Ardahan´ı yeniden imar etmek için onay istiyorum. İmardan doğan sıkıntıları çözmek için vatandaşların oylarına talibim. Yeni projelerimizle yola çıktık. ? dedi.

METE ÖZDEMİR KİMDİR?
Mete Özdemir, 1964 yılında Babasının öğretmen olarak görev yaptığı Ardahan´ın Tepeler köyünde dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Ardahan Yatılı Bölge Okulu´nda okudu. 1981 yılında Ardahan Lisesi´nden, 1986 yılında da Trabzon K.T.Ü. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi´nden Harita Mühendisi olarak mezun oldu. Aynı yıl D.S.İ. Karakaya Barajı ve HES Diyarbakır XXIV. Bölge Müdürlüğü´nde göreve başladı. D.S.İ. Diyarbakır X. Bölge Müdürlüğü´nde ve Ankara D.S.İ. Genel Müdürlüğü´nde Mühendis ve Başmühendis olarak görev yaptı.
BİRÇOK GÖREVDE YER ALDI
1990 ve 1991 yıllarında Ankara Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Dairesi Başkanlığı´nda Plan ve Program Subayı olarak askerlik hizmetini tamamladı. 1991 yılında İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Araştırma Hastanesi asistanlarından Dr. Müşerref ÖZDEMİR (BOYACI) ile evlendi.
1991 ve 1995 yılları arası İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Genel Müdürlüğü Planlama ve Proje Dairesinde Proje ve kontrol mühendisi olarak görev yaptı. Ardahan Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü´nde görev yapmakta iken 17 Ağustos 1997 de Ardahan Köy Hizmetleri teşkilatına İl Müdürü olarak atandı. Kastamonu ve Amasya Köy Hizmetleri teşkilatlarında da İl Müdürü olarak görev yaptı. Nisan 2003 yılında Ankara Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü´ne tayin edildi.
Bir süre burada görev yaptıktan sonra 4 Ağustos 2008´de Ardahan İl Özel İdaresine Genel Sekreter olarak atandı. Bu görevini yürütmekte iken 30 Mart 2014 günü yapılacak Mahalli idareler seçimlerinde Ardahan CHP Belediye Başkanı Adayı olmak üzere istifa etti.
2014 SEÇİMLERİNDE
CHP´DEN ADAY OLDU
Görev yaptığı süre içinde mahalli idareler, teknik ve üst düzey yöneticilik konularıyla ilgili bir çok yurt içi ve yurt dışı seminer, eğitim, toplantı, sempozyum ve kongrelere katıldı. Ardahan Kalkınma ve Geliştirme Vakfı Başkanlığı görevini de yürütmekte olan Mete Özdemir, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi´nden Ardahan Belediye Başkan Adayı oldu. Mete Özdemir, evli ve iki çocuk babasıdır.  Ufuk Işık


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!