MUHTARLAR BİLGİLİ´YE YİNE GÜVENDİ

Ardahan´da, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) seçimleri yapıldı.

GÜNCEL 24.05.2021 17:23:41 0
   MUHTARLAR BİLGİLİ´YE YİNE GÜVENDİ

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) seçimleri yapıldı.

Gençlik Merkezi´nde yapılan 2021-2022 Köylere Hizmet Götürme Birliği Yıllık olağan seçimlerinde AK Parti Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili üyeliğe yeniden seçildi.

Son üç yılda Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimlerinde muhalefet karşısında yüksek oy alarak üyeliğe seçilen AK Parti Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili gazetemize açıklamada bulundu.

Levent Bilgili, ?Bugünden itibaren köylere karşı sorumluluğumuzun daha da arttığının farkındayız. Hiç bir ayrım gözetmeksizin tüm köylerimizin eşit şekilde hizmet alması için elimden gelen gayreti gösterip pandemi süreci boyunca yapamadıklarımızı tespit edip, Muhtarlarımızla birlikte çalışmalarımız devam edecektir? dedi.

Bilgili, ?İlimiz 2021-2022 Köylere Hizmet Götürme Birliği Yıllık olağan Seçimlerini Köy Muhtarlarımız ve İl Genel Meclis Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Yapılan son üç seçimde de partimize ve tarafıma muhalefet karşısında %90 gibi yüksek bir oyla teveccüh göstererek seçilmemi sağlayan Köy Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın şehirlerde ne varsa köylerimizde de o olacak söylemiyle gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimiz için Sayın Cumhurbaşkanımıza, vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerin her zaman karşılık bulduğunu bugün bir kez daha gördük. Bugünden itibaren köylere karşı sorumluluğumuzun daha da arttığının farkındayız. Hiç bir ayrım gözetmeksizin tüm köylerimizin eşit şekilde hizmet alması için elimden gelen gayreti gösterip pandemi süreci boyunca yapamadıklarımızı tespit edip, Muhtarlarımızla birlikte çalışmalarımız devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum? diye konuştu.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak