Ardahan´ın gelişmesi için hep birlikte çalışacağız

Ardahan´ın gelişmesi için hep birlikte çalışacağız

6.02.2019 09:17:21 0
 Ardahan´ın gelişmesi için hep birlikte çalışacağız

Vali Masatlı´dan Atso´ya ziyeret

Ardahan´ geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ardahan Sanayi Odası Başkanlığını ziyeret etti.
Vali Msatlı´yı Atso Başkanı Çetin Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.
Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci , Vali Masatlı´ya ATSO´nun yaptığı çalışma ve yürüttüğü projelerin yanında vizyonundaki projelerle ilgili sunum yaptı.
Vali Masatlı Meclis Toplantı Odasında yaptığı açıklamada: Bilindiği üzere Ticaret ve Sanayi Odası bir şehrin şah damarıdır. Sizlerin çalışması şehrin ekonomik yapısını canlandıracak. Ardahan´ın gelişmeye, kalkınmaya ihtiyacı var. dedi.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Demirci´de Ziyaretinizden dolayı Vali Masatlı´ya teşekkür ettiğini belirterek, Birlikte. Bir bütün olarak ve barışçı olarak iyi işler yapacağız Valiliğimizin de desteği ile daha verimli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Yönetimimiz Şehrimizin geleceğini etkileyecek projelerle şehrin altın çağı olacağını düşünüyoruz dedi.
Vali Masatlı, şehrin kalkınması ve gelişimine yönelik projelerin destekleneceğini söyle
yerek; "Hepimizin amacı koordineli bir biçimde çalışarak Ardahan´da yaşayan vatandaşlarımızın hayat kalitesini daha da artırmak, vatandaşlarımıza istihdam sağlamak, İlimizin ekonomisini daha da ileriye taşımaktır. Bu amaçla yaptığınız çalışmalarınızda ve yürüttüğünüz projelerinizde sizleri destekliyor ve başarılar diliyorum" dedi.
Ziyarette Oda Akademik Danışmanı Arzu Kılıç, ekonomik form hakkında kısa bir sunum yaptı.
Vali Mustafa Masat´lı nın ATSO´yu ziyaretinde Yönetim kurulu Üyeleri Aytürk Dündar,Veyis Osmanoğlu , Meclis Başkan Yardımcısı Özmen Demir ,Meclis Üyeleri Burhan Budak ,Muharrem Bilgin ,Kaan Koç , Genel Sekreter Aşkın Kızılkaya Akademik Danışman Arzu Kılıç hazır bulundu.  Haber: Bedrettin Şuay


1

Samanlık kül oldu

2

SERKA Fizibilite Destek Programı Kapsamında 2,5 milyon TL destek verecek

3

Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı

4

Zehirlenme olayı ile ilgili Valilikten açıklama

5

AK Parti İl Başkanı Yılmaz’dan mobbing iddialarına sert tepki