ARDAHAN´DA ´YATIRIM´ KONULU KONFERANS DÜZENLENECEK

ARDAHAN´DA ´YATIRIM´ KONULU KONFERANS DÜZENLENECEK

EKONOMİ 21.06.2016 03:49:54 0
 ARDAHAN´DA ´YATIRIM´ KONULU KONFERANS DÜZENLENECEK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz ve Ardahan Ticaret Odasının girişimleri ile ´´Yatırım" Konulu konferans düzenlenecek. 
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, 12-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan yatırım konferansına tüm yatırımcıları davet ederek, Ardahan´da göçü durduracak, yatırım getirecek her türlü faaliyetin yanında olduklarını söyledi. Demirci, ´´Ardahan´a yatırımcının gelmesi için çalışan ve yatırımı düşünen herkesin yanındayız. Ticaret odası tüzel kişileri olarak bunu yapan kurum, kişi fark etmez her zaman yanındayız, bu partiler üstü bir durum. Ardahan´da göçü durduracak, yatırım getirecek her türlü faaliyetin yanındayız. Bunu düzenlediği için CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz´a ve ekibine çabaları için teşekkür ediyoruz. Umarım sonuç alacağımız bir toplantı olur. Bunun aracılığıyla da dışarıda yaşayan, kalbi Ardahan için atan herkesi Ardahan´a yatırım yapmaya davet ediyoruz. 
Ardahan çok önemli bir stratejik konuma sahip, Orta Asya´ya açılan 2 tane kapısı var. Bu açıdan önemli bir yerde ve bu nedenle yatırım yapmak isteyen, ihracatı düşünen herkesi Ardahan´a davet ediyoruz.´´ Şeklinde konuştu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz´ın danışmanlarından Suat Aktaş ise, Genel Başkan Yardımcımız tarafından tüm çalışma yoğunluğuna rağmen bu Yatırım Konferansının organize edilebilmesi ve amacına ulaşabilmesi için, İstanbul ve Ankara´da toplantı ve seminerler düzenlendiğini söyledi.
Aktaş, Konferansın amacının Ardahan´ın sorunlarını anlatarak, sorunları ve bu sorunların çözümüne ilişkin önerilerin tartışılacağını söyleyerek, ´´Konferansın amacı, ilimizde kalkınma, istihdam ve göçün engellenebilmesini sağlayabilmektir. Göç veren bir il değil, göç alan bir il konumuna getirmektir. Bu güzel anlamlı ve manidar programın hayat bulması ve amacına ulaşması için tüm duyargaçları çalışan Ardahanlıların bu taşın altına elini koyması gerekir. Lafın değil, icraatın başladığı bir milat olarak kabul edilmesi ve herkesin üzerine düşen bir süreç başlamıştır.´´ şeklinde konuştu.


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI