Ardahan Üniversitesi mezunlarından Özcücük şehit oldu

Irak´ın kuzeyindeki Pençe Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Ardahan Üniversitesi mezunlarından Piyade Teğmen Ali Rıza Özcücük (28) şehit oldu.

GÜNCEL 29.07.2021 19:04:32 0
Ardahan Üniversitesi mezunlarından Özcücük şehit oldu

ŞENOL KİRMAN

Irak´ın kuzeyindeki Pençe Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada  Ardahan Üniversitesi mezunlarından Piyade Teğmen Ali Rıza Özcücük (28) şehit oldu.

Ardahan Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesinden 2017 yılında mezun olan Özcücük´ün şehadet haberi Ardahanlı arkadaşlarını yasa boğdu.

Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Yıldız, ?Pençe Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Ardahan Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi öğrencisi olduğu dönemde ocağımızda her daim mücadele eden kıymetli kardeşim ülküdaşım Teğmen Ali Rıza Özcücük şehadet şerbetini içmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dilerim. Rabbim şehadetini kabul eylesin inşallah kardeşim? dedi.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler