CELİL TOPRAK: BASKILAR BİZLERİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEZ

Geçtiğimiz ay adli bir vakadan dolayı tutuklu yargılanan Ardahan Gelecek Partisi İl Başkanı Celil Toprak özgürlüğüne kavuştu.

GÜNCEL 2.03.2021 13:50:40 0
CELİL TOPRAK: BASKILAR BİZLERİ  YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEZ

Geçtiğimiz ay adli bir vakadan dolayı tutuklu yargılanan Ardahan Gelecek Partisi İl Başkanı Celil Toprak özgürlüğüne kavuştu.

Gelecek Partisi Ardahan´da büyümeye devam ediyor. Gelecek Partisi Ardahan´da teşkilatlanma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken

Bir ayı aşkın bir süredir tutuklu yargılanan Celil Toprak partisinin yönetim kurulu ile yaptığı toplantı da bazı açıklamalarda bulundu.

Toprak, ?Ardahan´da siyasi parti il başkanı olmamdan dolayı başıma gelen bu olayda tutuklanmama vesile olmuştur. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan Ardahan halkına ve partililerimize desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Hem siyaset hayatıma hem de ticari hayatıma kaldığım yerden daha güçlü olarak devam edeceğimi bilmenizi isterim. Bu siyasi baskı bizleri yolumuzdan çeviremeyecek. Aksine daha çok hırslandırıp çalışmalarımıza doludizgin devam edeceğiz. Gelecek Partisi Ardahan İl ve İlçe teşkilatları olarak büyümeye devam ediyoruz. Köy ve mahalle başkanları atamalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda üye sayımızda artış söz konusu. Çalışmalarımıza ara vermeden tüm hızıyla sürdürüyoruz? açıklamasında bulundu.

Gelecek Partisi İl binasında yapılan toplantıya katılan partililerde il başkanları Celil Toprak´a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak ?hiçbir baskı ve tehdit bizleri partimizden ve sizden koparamaz? beyanı ile kamuoyuna birlik ve beraberlik mesajı verdi.


1

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

2

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

3

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

4

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler

5

Ardahan İl Tarım Müdürlüğü, Çiftçi eğitimlerine devam ediyor